Vols mostrar-nos la teva sortida? Sempre és un bon moment per descobrir algun indret interessant. Per això us proposem que si us ve de gust ens expliqueu la vostra sortida a totnens. No hi fa res que sigui curta o llarga, de mar o muntanya, a peu o en bici. Si creieu que és un lloc prou atractiu per visitar amb nens ja ens sembla bé. Si ho preferiu, però, ens podeu enviar directament un correu a info@totnens.cat. Seleccionarem les propostes i obrirem una fitxa que penjarem al mapa, així, es podran consultar des de la web.

 

la vostra sortida a totnens. Quines rutes busquem?

No tenim preferència per cap indret ni zona concreta, només s’ha de mirar que no la tinguem en el nostre mapa.

  • Una ruta en bicicleta o a peu
  • Una excursió a la muntanya o a la platja.
  • La visita d’un museu o qualsevol altre indret especial.
  • Descobrir una ciutat o poble.
  • Un parc infantil que resulti prou atractiu.
  • Una àrea de pícnic gran o petita.
  • Un lloc especial que s’ha de conèixer

Hem habilitat una pàgina especial de sortides en família on us donem unes pautes per poder fer visible la vostra sortida a totnens. Us demanem aspectes que cal tenir en compte quan es va amb nens. com ara què podem trobar, tipus de dificultat, temps estimat, edats recomanades… Ho demanem pràcticament “tot” encara que la majoria de camps no són obligatoris. Resulta del tot bàsic quan es fa una sortida amb nens per això quanta més informació ens doneu, millor. Si el formulari us resulta molt farragós cap problema. Ens podeu enviar la proposta enviar-nos un correu a info@totnens.cat per explicar-la.

Fotos: cada proposta de sortida ha d’anar acompanyada de 3 fotos com a mínim que han de ser de la vostra propietat. Si ens envieu més, perfecte. Si la sortida queda publicada al mapa les fotos seguiran sent vostres però des de la plataforma en podrem fer ús, si ho creiem pertinent, per publicitar la web o promocionar les sortides.

Teniu més dubtes? Envieu-nos un correu i mirarem de resoldre’ls.

veure sortides per comarques

veure activitats amb nens

Animeu-vos a ser col·laboradors de tot nens !!

Bones sortides i bones rutes !!!

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save