Avui per postres, macedònia
Avui per postres, macedònia ! La fruita tallada a trossets és una proposta refrescant, vitamínica i està molt bona. La podeu presentar de moltes maneres i en aquest post n’hem buscat unes quantes de ben diferents. Podeu preparar-ne en forma de gelat, batut o simplement fruita natura presentada de manera molt atractiva. De fet, en molts casos, una bona presentació obre les ganes de menjar-ne. Sempre és millor escollir fruites de temporada això fa que gustos i colors variïn força. Però també queda molt bo barrejar fruita natural amb pinya i préssec de pot.
Avui per postre macedònia ! Combinats de fruita ben refrescant.
Com sempre, mirem de portar receptes creatives i saludables on els petits cuiners us puguin ajudar. En aquest cas rentar les fruites, tallar-les, pelar-les i decidir com fer la presentació. Adapteu-les a l’edat de cada nens. Síndria, poma, meló, pera, maduixots, raïm, cireres, plàtan… combinacions de sabors, textures i colors.
Trossets de fruita que es poden presentar de manera individual o en un bol per després servir la quantitat que s’ha de menjar.
Encara que en aquest cas prima l’originalitat i creativitat de la foto, convida a fer-ne un tast. Un xupa-xup de fruita o un quadrat de trossets al taulell. Aquestes fotos i la de la portada l’hem trobat a Instagram.
Macedònia en boletes o en forma de cub de Rubik.
Els gelats multicolor que si el feu amb fruites naturals també li podeu dir gelat de macedònia.
Figueretes de fruita, una presentació ideal per a una festa infantil. De la resta de trossos de fruites en podeu fer deliciosos batuts de macedònia natural.
Ja ho veieu, tallant diferents peces de fruita i posant-les en un bol, un plat o punxades en un pal podeu menjar una bona macedònia.
Bona cuina !!!
+ cuina creativa amb nens