avui per postre macedonia
| |

Avui per postres, macedònia

avui per postre macedonia

Avui per postres, macedònia ! La fruita tallada a trossets és una proposta refrescant, vitamínica i està molt bona. La podeu presentar de moltes maneres i en aquest post n’hem buscat unes quantes de ben diferents. Podeu preparar-ne en forma de gelat, batut o simplement fruita natura presentada de manera molt atractiva. De fet, en molts casos, una bona presentació obre les ganes de menjar-ne. Sempre és millor escollir fruites de temporada això fa que gustos i colors variïn força. Però també queda molt bo barrejar fruita natural amb pinya i préssec de pot.

 

Avui per postre macedònia ! Combinats de fruita ben refrescant.

Com sempre, mirem de portar receptes creatives i saludables on els petits cuiners us puguin ajudar. En aquest cas rentar les fruites, tallar-les, pelar-les i decidir com fer la presentació. Adapteu-les a l’edat de cada nens. Síndria, poma, meló, pera, maduixots, raïm, cireres, plàtan… combinacions de sabors, textures i colors.

 

avui per postre macedonia

Trossets de fruita que es poden presentar de manera individual o en un bol per després servir la quantitat que s’ha de menjar.

avui per postre macedonia

Encara que en aquest cas prima l’originalitat i creativitat de la foto, convida a fer-ne un tast. Un xupa-xup de fruita o un quadrat de trossets al taulell. Aquestes fotos i la de la portada l’hem trobat a Instagram.

avui per postre macedonia

Macedònia en boletes o en forma de cub de Rubik.

avui per postre macedonia

Els gelats multicolor que si el feu amb fruites naturals també li podeu dir gelat de macedònia.

avui per postre macedonia

Figueretes de fruita, una presentació ideal per a una festa infantil. De la resta de trossos de fruites en podeu fer deliciosos batuts de macedònia natural.

avui per postre macedonia

Ja ho veieu, tallant diferents peces de fruita i posant-les en un bol, un plat o punxades en un pal podeu menjar una bona macedònia.

 

Bona cuina !!!

+ cuina creativa amb nens

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *