Cortina de tardor amb fulles
| | |

Cortina de tardor amb fulles per la finestra

Cortina de tardor amb fulles

Fa temps que seguim les activitats de la família de Family Days i ens agraden moltes d eles seves propostes. Aquesta cortina de tardor amb fulles per la finestra ja l’havíem compartir algun cop per les xarxes socials. Ara, en ha vingut de gust guardar-la en un post on tenim més manualitats i activitats de tardor. Primer us cal anar a collir fulles. Si prepareu la cortina pels volts de tardor mireu de triar fulles de diverses tonalitats i d’arbres o arbustos diferents. No les arrenqueu dels arbres, recolliu del terra les que estiguin en bon estat.

 

Cortina de tardor amb fulles per la finestra per fer amb nens

Cortina de tardor amb fulles

veure font original

Es tracta d’una manualitat molt vistosa i súper fàcil per fer amb els nens fins i tot pels més petits.

  • Un cop tingueu les fulles us caldrà estendre una bona tira de film transparent en una taula o directament al terra. No talleu el film que després heu de tapar les fulles.
  • Aneu encolant fulla a fulla. Millor si ho feu sobre d’un full o cartró. Seguidament poseu la fulla encolada a sobra del film de plàstic. Deixeu un espai entre fulla i fulla així podrà entrar la claror a casa.
  • Un cop heu posat totes les fulles passeu el film tancant les fulles entre dues capes del plàstic. Premseu una mica així fixareu millor les fulles.
  • Talleu el film i si cal poseu-hi cinta adhesiva pels costats per tancar millor la cortina.
  • Ara ja podeu penjar la vostra cortina de tardor a la finestra.

 

Aquesta cortina és de tardor però la podeu fer amb fulles verdes i flors i tindreu una cortina primaveral. Si ho preferiu i els nens tenen ganes de dibuixar i pintar podeu substituir les fulles naturals per altres fetes de paper. Canviar els dibuixos per animals, flors, arbres… personalitzeu la vostra cortina!

 

Bona feina !!!

+ manualitats materials naturals

+ manualitats de tardor

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *