Jocs de taula cooperatius

Hem fet un recull de jocs de taula cooperatius per jugar i gaudir en grup. Els hem classificat per rang d’edats segons s’indica cada joc. N’hi ha de temàtiques i nivells de dificultat diferents, jocs amb daus, jocs de cartes, d’estratègia, d’atzar, emocionants… sempre divertits. En teniu per escollir, des dels jocs per als més petits perquè comencin a aprendre a jugar en equip als adequats per a nens més grans. Si voleu veure’n més a la secció de jocs de taula familiars en trobareu més en diferents articles.

 

Jocs de taula cooperatius per als més petits

El meu primer fruiter – Haba

joc coperatiu el meu primer fruiter habaVariant simplificada del joc de El frutal, amb peces adaptades per a les mans dels més petits. A partir de 2 anys, de 2 a 4 jugadors.

Litlle Cooperation – Djeco

El primer joc cooperatiu per als més petits. A partir de 2 anys, de 2 a 4 jugadors.

Snow Snow – Djecojoc coperatiu snow snow djeco

Joc per als més petits per fomenta el diàleg, la cooperació i el treball en equip. Al ser cooperatiu resulta un joc diferent, original i molt fresquet. De 3 a 10 anys, de 2 a 5 jugadors. (+info)

 

 

Jocs de taula cooperatius a partir de 5 anys

Sam the Villain – Cayro

Joc cooperatiu d’observació i rapidesa, tots els jugadors son els policies i han d’atrapar al lladre.. A partir de 4 anys, de 2 a 6 jugadors.

In the garden

joc coperatiu In the garden
Haurem de plantar tots els arbres abans que el cel s’ompli nuvolades. Joc cooperatiu amb un “ànima” molt ecològic i rural. Edats de 5 a 8 anys, de 2 a 4 jugadors. (+info)

Potomac – Djeco

joc coperatiu potomac djeco
És un joc de treball en equip ple de situacions diferents en què s’ha d’estar molt atent. L’atzar i l’estratègia fan que portar tots fora de perill sigui molt emocionant. El joc a més es pot simplificar traient animals per a ser salvats. Edats de 5 a 10 anys, de 2 a 4 jugadors. (+info)

El juego de la biblioteca

Aquest joc de taula cooperatiu us repta a avançar pel tauler, buscant i component un llibre de 12 pàgines entre tots els jugadors. Joc 2×1. Per jugar en grup de 6 a 12 anys. (+info)

Gizeh – Guerra de mitos

Joc de cartes entretingut. Els jugadors han d’enfrontar-se als reptes de la mòmia i han de recordar els diferents objectes per a enfrontar-se a la maledicció. + de 6 anys, de 2 a 4 jugadors.

Alien Cafè – Djeco

joc coperatiu alien cafe

És un joc cooperatiu que pot adaptar-se a diverses edats. A més, la dinàmica de la partida ens pot portar a partides fàcils o molt difícils depenent de la sort. Amb una temàtica divertida. Edats a partir de 7 anys, de 2 a 4 jugadors. (+info)

SOS Dino – Lúdilo

joc coperatiu sos dino ludillo
És un joc original en el qual cada partida és diferent però sempre cal jugar amb una mica d’estratègia. A més, té una temàtica entranyable que fascina als nens. De 7 a 12 anys, d’un a 4 jugadors. (+info)

 

 

Jocs de taula cooperatius a partir de 8 anys

La biblioteca misteriosa

joc coperatiu la biblioteca misteriosaÉs un joc cooperatiu amb un toc de misteri i aventura que captivarà als seus jugadors. Amb una ambientació i il·lustració digne de pel·lícula. De 2 a 4 jugadors. (+info)

The Mind –

Joc de cartes cooperatiu en la que la intuïció juga un paper molt important. A partir de 8 anys. de 2 a 4 jugadors.

Los inseparables – Ludo nova

joc coperatiu los inseparable ludo nova
Joc de cartes cooperatiu. Està a la llista de The Dice Tower dels 10 millors jocs cooperatiu publicats fins el moment. A partir de 10 anys, de 2 a 5 jugadors.

Linklo Alimentos – Asmodee

Joc cooperatiu de carta. Té fins a 5 nivells de dificultat i un mode competitiu. +10 anys, d’un a 10 jugadors.

 

Juguem!!!

+ Jocs de taula familiars

+ Jocs i joguines