pintem un drac a la cara
| |

10 animals pintats a la cara

totnens-disfresses-cares-pintades-animals11

Les disfresses són uns dels complements que més agraden als nens. Disfressar-se és una excel·lent excusa per divertir-se i passar-s’ho bé. Qualsevol moment o ocasió són bons per transformar els nens en els seus personatges preferits. O, si volen es posen a la pell dels animals que més els hi agraden. Les màscares o les cares pintades són imprescindibles. Elles soles, però, ja omplen i transformen en diversió qualsevol moment. Per a una festa d’aniversari, un berenar entre amics, o simplement disfressar-se i pintar-se per convertir una tarda en un jocs diferent.

 

animals pintats a la cara per disfressar-se

En el post d’avui ens centrem exclusivament en cares pintades amb animals. Aquestes les hem trobat força originals i no són massa complicades de fer. Cal tenir en compte abans de pintar la cara dels nens d’assegurar-se que les pintures o llapis que aneu a utilitzar estiguin en bon estat. Millor que siguin de qualitat i en cap cas puguin perjudicar la seva pell. Mireu l’embàs, no han d’estar mai caducat i han d’advertir si poden produir alguna reacció al·lèrgica. Es recomana aplicar primer una crema hidratant per que faci de capa protectora. Comproveu que el vostre fill no te cap tipus d’al·lèrgia cutània.

Originals models d’animals per pintar a la cara dels nens

Ara sí, a pintar i a passar-s’ho molt bé.

 totnens-disfresses-cares-pintades-animals3

Cares pintades per a tos els gustos. Cares amb peixos per als més petits, cara amb un tauró blanc, l’original cara de serp aprofitant la boca o l’elegant cara d’elefant aprofitant el nas per pintar-hi la trompa.

totnens-disfresses-cares-pintades-animals4

En aquest segon grup també hi ha animals per a tots els gustos, des de la clàssica abella per als més petits a l’original girafa o l’espectacular pop pintat amb purpurina.

pintem un drac a la caral’original de totes les fotos les trobareu al pinterest

Quan els nens es troben en la fase dels dinosaures, pintar un Tiranus Rex a la cara del nen escupin foc d’aquesta original manera es encertar-la de ple.

 

Ens disfressem !!!

+disfresses infantils

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *