flors de roba i feltre de la Jo Avery
| | | | |

Les flors de roba i feltre de la Jo Avery

flors de roba i feltre de la Jo Avery

Us agrada cosir? No botons o vores de pantalons o faldilles parlem de cosir de manera creativa a partir de retalls de roba o feltre. A nosaltres sí, encara que no ho posem en pràctica. Fa poc varem descobrir el creatiu món de la Jo Avery i les seves flors cosides. Estampats acolorits i bonics que poden servir per passar una estona entre fils i agulles.  Us deixem un recull de les creatives flors de roba i feltre de la Jo Avery. Una activitat que podeu fer a casa o a l’escola i adaptar-la a l’edat dels nens o fer-la vosaltres simplement per divertir-vos.

Les flors de roba i feltre de la Jo Avery

Us recomanem que doneu un cop d’ull al seu instagram per agafar idees ja que aquí només us portem un petit mostrari del que ens ha agradat. L’hem centrat en les flors, que son la majoria de les seves creacions. Només us cal proveïr-vos de retalls de roba o feltre de diferents colors i fils i agulla. Fixeu-vos que els punts es veuen i formen part de la creativitat de cada peça.

Cosir a mà és molt entretingut i divertit

Cosir a mà és molt entretingut i alhora pot ser molt divertit i apta per a totes les edats. Engresqueu al nens a fer retalls de roba, podeu agafar samarretes velles o altres peces que ja no us poseu. I després cosiu flors o altres objectes o simplement una composició abstracte o geomètrica sobre una peça de roba.

El món creatiu de la Jo Avery

A l’instagram hi trobareu moltes altres creatives propostes, algunes son brodats, igual una mica més complicats. De tot l’aparador us deixem dues propostes fàcils per començar a agafar el fil i l’agulla, una amb feltre i l’altre amb roba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jo Avery (@joaverystitch)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jo Avery (@joaverystitch)

Fixeu-vos en aquestes flors, estan fetes a partir de retalls geomètrics!

 

 

Bona feina!!!

+ MANUALITATS PER COSIR I TEIXIR

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *