Els jocs per experimentar de mami natura
| |

Els jocs per experimentar de mami natura

Els jocs per experimentar de mami natura

Avui entrem a la botiga online Mami Natura, un bon aparador on trobar no només jocs i joguines sinó també llibres i articles de criança. Sempre que visitem una botiga donem una volta per tots els seus apartats per centrar-nos en algun en concret. Aquí, però, ho hem fet una mica diferent, hem anat escollint algunes joguines que ens han resultat interessants. Amb el títol els jocs per experimentar de mami natura hem volgut portar-vos una mica de tot. Evidentment només és una petita selecció. Hi trobareu jocs classificats segons edats o segons temàtiques, alguns que ja us hem portat a totnens en alguna ocasió. Jocs pensats per a nens de 0 a 10 anys per treballar les sensacions, el llenguatge, l’art i la creativitat o la motricitat. Emmarcats en una filosofia de criança respectuosa i feliç hi trobareu un bon grapat de jocs i materials Montesori o Waldorf, per exemple. Així com material d’alimentació, porteig, material ecològic o llibres d’orientació i contes infantils.

Els jocs per experimentar de mami natura. La nostra tria

Les tries sempre són difícils, sobretot quan no ports portar al post tot el que voldries. El nostre criteri és estrictament personal, per això, sempre us convidem a tafanejar i visitar la web. Hem escollit  8 jocs que treballen aspectes molt diferents i són aquests 8 com en podrien ser uns altres. No deixeu de visitar la web de mami natura. Sou vosaltres els qui sabeu què pot agradar més al nen. Més enllà dels jocs o joguines visiteu la selecció de llibres i ambients preparats, segur que hi trobeu alguna cosa interessant.

Només us volem recordar que si voleu estalviar-vos els ports teniu l’opció de passar a recollir la comanda directament al magatzem que es troba a Terrassa – Vallès Occidental.

 

 

 

Súper Saxoflute de Quercetti

Els jocs per experimentar de mami natura

 

veure fitxa

Els nens podran construir el saxo amb la forma que més els hi agradi. El joc disposa de 24 peces de plàstic d’alta qualitat. Les peces són compatibles amb altres construccions tubulars Quercetti.

Fingermac, els pinzells de dit

Els jocs per experimentar de mami natura

veure fitxa

Una divertida manera de pintar i dibuixar amb aquest fantàstics pinzells de dit. L’espiral de goma del pinzell s’ha dissenyat per ajustar-se còmodament als dits. Els trobareu en diferents colors i mides. Talles disponible en S (de 3 a 6 anys) i M (de 6 a 15 anys).

 

Avalanche fruits stand

Els jocs per experimentar de mami natura

veure fitxa

Poseu totes les fruites a la caixa i gireu la ruleta. Els jugadors han d’agafar la fruita amb les pinces segons el color que els ha sortit. No deixeu que caiguin les fruites. El joc ajuda a millorar les habilitats de motricitat fina, a reconèixer els colors i anar a poc a poc.  Inclou 40 fruites de goma, 2 pinces, ruleta, caixa per a la fruita de 34cm i Guia de joc. +3 anys

Blocs fusta naturals

Els jocs per experimentar de mami natura

veure fitxa

Conjunt de 100 blocs fabricats en fusta natural ideals per treballar la coordinació, la motricitat i la imaginació dels petits constructors. Inclou bossa de roba per guardar-los. Els blocs els podeu deixar nets o pintar i decorar amb gomets.

 

Rainbow Sound Blocks

Els jocs per experimentar de mami natura

veure fitxa

Divertits blocs de colors i sons. Ajuda als nens a aprendre les formes, el colors i els sons associant-los a mesures, quantitat i so. Un joc que estimula la curiositat, la discriminació de colors i desenvolupa la capacitat motora. fet amb cristall segur. Es poden utilitzar sobre una caixa o taula de llum. + 2 anys

 

Casa de panys

Els jocs per experimentar de mami natura

veure fitxa

Els panells de panys són molt típics en el mètode Montessori, treballen la psicomotricitat fina, coordinació ull-mà, desenvolupen la paciència…  Una casa de fusta amb portes i panys de diferents tipus per practicar obrir i tancar.

 

Arc  de Sant Martí Grimm gran

Els jocs per experimentar de mami natura

veure fitxa

Aquest és el model gran del popular Arc de Sant Martí de Grimm. Els nens poden classificar i apilar formes, colors i construir amb els blocs. Afavoreix la coordinació ull-mà i s’entrena la motricitat fina. Els nens poden jugar-hi de múltiples maneres i anar-hi incorporant altres joguines al joc. El trobareu en diferents mides i colors. Aquest model té 12 peces de fusta de til·ler pintades amb pintura a l’aigua no tòxica. Mida: 38 x 18 x 6,5 cm.

 

Segells alfabet

Els jocs per experimentar de mami natura

veure fitxa

Conjunt de segells de fusta (3cm x 1 cm) amb lletres de goma fàcilment netejables, que componen un alfabet complet. Inclou 3 tampons (3cm x 3cm) de diferents colors i una bossa per guardar-còmodament. Els nens poden aprendre les lletres tot jugant, aprendre paraules o escriure missatges

 

 

+info mami natura

#totnensJocs

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *