Inventari il·lustrat dels arbres de Kalandraka

 

Si sou dels qui quan aneu d’excursió us agrada identificar-ho tot, arbres, plantes, animals, muntanyes… no us podeu perdre la novetat de KalandrakaL’inventari il·lustrat dels arbres. Un llibre que us ajudarà a identificar fins a 60 espècies arbòries diferents. L’àlbum conté un catàleg d’arbres d’arreu del món en un compendi interdisciplinari que abasta aspectes científics, ecològics i simbòlics. I, com sempre, amb delicades il·lustracions d’estil naturalista tant en el traçat com en els colors. Cada làmina va acompanyada d’un text rigorós dels arbres i inclou algun dels animals representatius que l’envolten. Un llibre que estimularà la curiositat dels petits lector i que també agradarà als més grans.

 

Inventari il·lustrat dels arbres de Kalandraka. Sorteig de dos exemplar

Apreneu a distingir el nom de cada arbre després de llegir i gaudir de cada làmina. Fulles, flors, fruits explicats  amb tot el rigor científic i acompanyats d’elegants i magnífiques il·lustracions. El text també fa un detall de l’altura aproximada de cada arbre, la seva longevitat, dels animals que s’hi acosten, que hi viuen o que en mengen. Amb L’inventari il·lustrat dels arbres teniu una manera de conèixer i recórrer el món a través dels seus arbres.

 

  • Text : Virginie Aladjidi
  • Il·lustracions: Emmanuelle Tchoukriel
  • Traducció: Mariam Chaïb.
  • Segell editorial: Factoría K de Libros
  • Edat recomanada: a partir de 6 anys.

 

Gràcies a l’Editorial Kalandraka sortegem 2 llibres de l’Inventari il·lustrat dels arbres entre tots els qui us apunteu al sorteig.

Teniu temps fins dilluns 25 de juny a les 24:00h. Sort !

sorteig tancat

 

 

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat. Els guanyadors ens donen permís per passar les dades a l’Editorial Kalandraka perquè els hi pugui enviar el llibre.

 

Felicitats Laia Fortuny i Oceania Algora,  heu guanyat un dels llibres del sorteig.