sorteig poble espanyol criatures submarines

exposició del 16 de juliol al 12 d’octubre de 2021

Exposició Criatures Submarines al Poble Espanyol

L’arribada de la calor convertirà la Carpa del Poble Espanyol en una aventura immersiva al fons del mar. Sota el títol de “Criatures submarines. Una aventura al fons del mar”Layers of Reality –que treballa en projectes com els de l’IDEAL Centre d’Arts Digitals– i el Poble Espanyol us presentem una experiència única i que s’estrena especialment per a l’ocasió que us permetrà explorar i conèixer el fons marí a través d’un viatge on vosaltres mateixos sereu els protagonistes.

sorteig poble espanyol criatures submarines
sorteig poble espanyol criatures submarines
sorteig poble espanyol criatures submarines

Fer divulgació de manera divertida sobre les diferents espècies submarines que habiten des de la superfície fins les profunditats del Mar Mediterrani i conscienciar sobre la importància de contribuir a la sostenibilitat ambiental són els objectius d’aquesta mostra immersiva, a més de fer-vos partíceps de tota una aventura submarina mai viscuda!

L’exposició, d’uns 40 minuts de recorregut, comença amb una onada expositiva de les criatures submarines des de la superfície fins al fons abissal. A continuació, veureu una mostra de l’impacte i sostenibilitat del fons marí. L’aventura continua amb una experiència immersiva d’un viatge submarí i finalment us proposem una acció col·laborativa: dibuixeu la vostra criatura submarina preferida i ajudeu-nos a crear un aquari virtual interactiu!!

Sens dubte, una exposició perfecta per per explorar i conèixer el fons marí sense sortir de Barcelona i que de ben segur us encantarà a petits i grans!

Altres activitats temporada estiu 2021

activitats estiu Poble Espanyol

Repasseu l’agenda d’activitats programades per aquest estiu. No us perdeu

  • Splash, la festa de l’aigua.
  • Les nits de Rumba en directe a l’aire lliure.

Sorteig Poble Espanyol Criatures Submarines

Gràcies al Poble Espanyol sortegem un paquet familiar per a quatre persones.

Bases del sorteig

  • Heu de fer un comentari dins d’aquest article.
  • Feu-vos seguidors de totnens i del Poble Espanyol al Facebook.
  • Teniu temps per participar fins diumenge 1 d’agost a les 12 de la nit.

El guanyador haurà de facilitar les dades (nom complert, telèfon i email) i escollir dia i hora en que vol fer la visita. Per temes de Covid les visites s’han de programar per no superar l’aforament. Podrà escollir qualsevol dia del mes d’agost, sempre que quedin places lliures.

*el guanyador dona permís per demanar i donar les dades necessàries a totnens per fer-les arribar al Poble Espanyol  per aconseguir el paquet familiar.

Felicitats Jordi Artieda!!!

Gràcies a tot per participar

Sorteig tancat

Bona sort a tots!