peixos amb agulles estendre

Després de veure nedant per Instagram aquesta parella de peixos ens hem decidit a pescar-los. Una manualitat fàcil i atractiva que els nens poden adaptar segons els gustos i colors a utilitzar. El material dels peixos amb agulles d’estendre segur que el teniu a casa i no us cal comprar res. Partiu del model i sigueu creatius pintant l’espina amb agulles plenes de colors, geometries, peixos petits…

Peixos amb agulles d’estendre

Només necessiteu una mica de cartró, un pal de fusta d’una broqueta, agulles d’estendre de fusta i retoladors. Aquest peixos juguen amb el grafisme i al ser tots de color negre resulten minimalistes i elegants.

  • Retalleu la silueta del cap i la cua dibuixat en una caixa de cartró. Us pot servir una caixa de cereals o galetes. Si no voleu que es vegin les lletres i colors de l’envàs podeu retallar dues siluetes iguals. Només us caldrà enganxar-les amb la part tintada per dins. Després si li voleu donar color al cap i la cua sempre els podeu pintar.
  • La broqueta no cal que la pinteu ja que no es veu gaire. Ara, si teniu un color fluorescent li donareu un aspecte dben diferent.
  • Les agulles de fusta es poden pintar de mil i un colors. Totes iguals, fent un degradat de colors, afegint geometries, petits dibuixos… Deixeu volar la imaginació!
  • Si feu un petit forat a la cua i el cap li podeu passar un fil de pescar per fer-ne un mòbil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by art_school_diy (@art_school_diy)

Ja ho veieu d’idees a partir d’aquest bonics peixos en teniu moltes.