baner tram baix

| |

Festa infantil temàtica: decoració festa zoo

totnens-festa-infantil-zoo0

veure font original

Avui us volem mostrar la decoració d’una festa infantil del zoo, una festa temàtica que podeu preparar a casa amb uns dies d’antelació ja que us caldrà fer unes quantes manualitats amb els nens. Gairebé tots els complements decoratius estan fets com si fossin una manualitat, agafant materials reciclats o que fàcilment teniu per casa: el cocodril a partir d’oueres, la girafa amb caixes de cereals i tubs de cartró, cartolines, plats de plàstic per les màscares. Una divertida feinada per ambientar una festa per als més petits.

No us hem posat el pas a pas perquè a l’enllaç ho trobareu tot molt ben explicat i amb fotos perquè no us perdeu.

Manualitats per a una festa infantil del zoo

Girafa de cartró com a safata de pastissos

totnens-festa-infantil-zoo2

Una caixa de cereals, tubs de cartró, cola, un parell de palets de cotó per les orelles o un tros de corda o llana per la cua. Si no li poseu gaire pes podeu convertir la girafa en una safata per els cupcakes o llaminadures. També podeu afegir-hi algun altre animal, només us caldrà canviar les característiques i el color, mireu però que tingui quatre potes, així podrà aguantar més pes.

Lleó de cartró per guardar caramels

totnens-festa-infantil-zoo5

Per fer més resistent el cos de lleó s’ha fet a partir d’una caixa de cereals. Per donar-li color al lleó sense haver-lo de pintar, un cop ja tenim el tub fet de cartró se li ha enganxat una cartolina groga i se li han dibuixat les potes. La resta, cara, cua i tros de gespa està fet amb trossos de cartolina.

Caretes d’ós panda per a una festa infantil

totnens-festa-infantil-zoo4

La careta s’ha fet a partir d’un plat de plàstic. Ja ho veieu, retallar els forats dels ulls, pintar el contorn de negre i el nas i preparar unes orelles.

Creatiu barret de mico per a una festa infantil

totnens-festa-infantil-zoo3

Per complementar la decoració de la festa infantil del zoo s’ha fet aquest original barret de mico amb cartolina marró. Ja veureu que és molt senzill, de fet és un cilindre amb orelles, morro i ulls.

Cocodril fet amb oueres

totnens-festa-infnatil-zoo1

Qui nen no ha fet aquest cocodril al cole?

Pastís d’aniversari per a una festa infantil del zoo

totnens-pastissos-aniversari-2016A4

Aquest pastís d’aniversari del zoo l’hem trobat a Pinterest i creiem que pot ser molt adequat per aquesta festa. haureu de fer un pastís, com el que feu sempre i decorar-lo amb xocolata. Abans que la xocolata es refredi del tot li podeu anar posant galetes o neules (com en la foto) que donaran la sensació de tenir un tancat. Poseu-li algun animal de joguina com a decoració.

 

Bona festa !!!

 

 

Entrada similar