Jocs de taula d'insectes

Preparant la revista d’abril que dediquem a la primavera ens arribava conegut brunzit. El so d’insectes sobrevolant de diferents maneres tot celebrant l’arribada de l’estació de les flors. No teníem pensat fer cap post especial de jocs però per diferents canals ens han arribat propostes. Així doncs, sense més explicacions, us deixem un recull de jocs de taula d’insectes. Una temàtica que sempre diverteix i agrada als nens.

 

Jocs de taula d’insectes

En alguns trobareu el nom dels webs on els hem trobat. La tria és completament personal, hem buscar, mirat i escollit. Esperem que us agradi i que descobriu algun que no coneixíeu.

 

Dòmino d’insectes

Dòmino d'insectes

Preciós dominó inspirat en la naturalesa i els seus insectes. Al tractar-se d’un material doble, podem jugar-hi amb els insectes o de manera bàsica, amb la representació en punts de la quantitat. De 3 a 8 anys de 2 a 4 jugadors. Trobat a Artijoc.

Sudoku magnètic bestioles de Miniland

Sudoku magnètic bestioles de Miniland

Es juga com al Sudoku amb números però amb fitxes que són imatges de bestioles. Has d’omplir totes les caselles però sense repetir el mateix bestiola en la mateixa fila, en la mateixa columna o al mateix rectangle. Ens proposen fins a 20 sudokus diferents. A partir de 5 anys, joc individual. Trobat a Jugaia.

 

Desafios de la naturaleza: Los insectos

Un joc de cartes on podreu descobrir els insectes més sorprenents del nostre planeta. Descobreix les espècies en perill i aposta pels punts forts dels teus animals per aconseguir totes les cartes del joc i guanyar la partida. A partir de 7 anys, d’1 a 6 jugadors. Trobat a Artijoc.

 

Hotel de insectos de Mercurio

Hotel de insectos de Mercurio

Cada jugador haurà d’instal·lar els seus hostes al seu hotel. En cas que els insectes no hi vulguin anar pel seu compte els podreu atrapar amb mel. Atenció, hi ha una cullera amb gana que vol la mel i una terrorífica aranya que menja insectes i us espantarà els hostes. A partir de 7 anys, de 2 a 4 jugadors.

 

Papilio, joc de cartes de papallones

és un joc de cartes que recrea de manera divertida i didàctica la vida de les papallones. És un joc de simulació i a la vegada de competició. Això vol dir que la dinàmica del joc és àgil, d’anades i vingudes, i al final s’estableix una puntuació que d’alguna manera va lligada al concepte de biodiversitat i els cicles biològics d’aquests insectes. Una manera entretinguda per donar a  conèixer el món de les papallones i algunes de les espècies més comunes del país. A partir de 6 anys, de 2 a 6 jugadors.

 

Domadores de bichos de Devir

Joc de cartes en el qual els jugadors han d’endevinar quines cartes de bestiola tenen la resta de jugadors, que ho hauran de transmetre sense parlar, per exemple, picant de mans. A partir de 8 anys, de 3 a 6 jugadors. Trobat a Productes de la terra.

Fila Filo de Devir

Joc premiat el 2015 amb el Kinderspiel dels Jahres. Aventura lúdica de l’aranya Filo i els seus germans, que atrapen formigues o simplement les asusten. Les tres dimensions són la clau del joc. De 2 a 4 jugadors. Trobat a Uededrac.

 

Polilla tramposa de Devir

Joc de cartes que del 2012, guanyador del prestigiós Deutscher Spiele preis Best Children ‘s Game. En aquest original joc, les trampes no només no estan prohibides, sinó que probablement estaràs obligat a fer-les per guanyar. A partir de 7 anys, de 3 a 5 jugadors. Trobat a Ninot, jocs educatius.

Batalla de genios junior de Ludillo

batalla de genios junior ludilloAyuda a la abeja reina a construir su panal!

En Batalla de Genios Junior la abeja reina guía a sus abejas en la construcción de un nuevo panal, y ¡necesitan tu ayuda!. Este nuevo y encantador juego que desarrolla habilidades como la visión espacial, la atención y la planificación de forma divertida y atractiva para los más pequeños. A partir de 3 anys, joc individual.

 

Bee logic de Djeco

bee logic djecoUn rusc amb 10 abelles i 30 reptes. Sabreu tornar a omplir el rusc segons el repte i posant-t’hi totes les abelles? A partir de 8 anys.

 

La cucaracha de Ravenburger

Un joc de taula d’enginy i estratègia per intentar capturar-los ràpidament, movent els coberts (que actuen com comportes) i portant-los hàbilment cap a la teva pròpia trampa per guanyar la partida. A partir de 5 anys, de 2 a 4 jugadors. Trobat a Jugar i jugar

 

Trencaclosques fluorescent d’insectes de mudpuppy

Trencaclosques fluorescent d'insectes de mudpuppy

Trencaclosques de 100 peces fluorescents insectes espectaculars. Muntar aquest puzle de 100 peces serà un autèntic repte per al petit i li anirà molt bé per aprendre els diferents tipus d’insecte. En acabar de muntar el puzle, que apagui la llum i els animals brillaran en la foscor. A partir de 5 anys. Trobat a Ninot jocs.

La abeja Adela de Haba

Un joc per als més petits amb les abelles, els rucs i la mel com a protagonistes. A partir de 2 anys.

 

Mosquito de Djeco

Mosquit és un joc de cartes d’observació i rapidesa de reacció. Els jugadors van jugant cartes i quan algun d’ells té a la vista un element repetit amb un altre jugador, cal ser el més ràpid en dur a terme l’acció correcta. A partir de 4 anys.

 

 

 

En coneixeu més? N’hi ha algun que us agradi en especial? Si us ve de gust ens podeu deixar un comentari.

Seguirem ampliant!

 

Jocs de taula familiars per a nens

+ Jocs de taula familiars