Bingo d'animals amb fotos reals
| | |

Bingo d’animals amb il·lustracions de Christine Berrie

Bingo d'animals amb fotos reals

Els animals, segurament, és un dels temes dels jocs o joguines que més agraden als nens. Independent de l’edat o gustos. Memoris d’animals, bingos d’animals, jocs de cartes d’animals… n’hi ha un munt per triar. Encara que malauradament hi ha animals més utilitzats depenent de la franja d’edat, tots acostumen a generar empatia i emocionar als nens. Animals de granja i animals que podem tenir a casa o animals del bosc per als més petits. Animals de determinades zones, com ara animals de la selva, l’Àrtic o els sempre imponents jocs amb dinosaures. Hem recollit quatre bingos d’animals amb il·lustracions de Christine Berrie que ens han semblat molt atractius i interessants. No sabríem quin escollir.

 

Bingo d’animals amb il·lustracions de Christine Berrie . Quatre jocs per escollir.

Sabríeu quin escollir? A nosaltres ens han agradat tots. Les il·lustracions de cada bingo d’animals són de gran qualitat i faciliten als nens el reconeixement de cada animal amb les seves característiques. Només hem trobat aquest bingos d’animals a Amazon i en anglès. Creiem, però, que no és cap problema. A part de aprendre a identificar els munt d’animals que hi ha en cada caixa els nens, a poc a poc, poden aprendre el seu nom en anglès.

 

Bingo d'animals amb fotos reals

Les caixes tenen fitxes amb les il·lustracions i el seu nom en anglès. Hi han els taulells de joc i les fitxes rodones per marcar l’animal trobat. Una bosseta de roba amb les siluetes a un sol color d’alguns dels animals del joc. A jugar !

Bingo d'animals amb fotos reals

Bingo amb il·lustracions de gossos

Bingo d'animals amb fotos reals

Un impressionant bingo d’insectes on es pot apreciar les característiques de cada insecte.

Bingo d'animals amb fotos reals

Per als qui els hi agradin els gats, teniu el bingo de gats amb diferents races i tipus de gats.

 

A jugar !!!

Mireu la nostra selecció de jocs i joguines

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

2 Comentaris

  1. hola. No són fotos, són il·lustracions, fetes per la il·lustradora Christine Berrie. I es pot trobar a altres llocs a part de Amazon, com per exemple les boniques Magma Shops a UK: https://magma-shop.com/. Gràcies

    1. Oh !

      Ostres és veritat, ara ho modificarem. Moltes gràcies per avisar-nos.

      Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *