Festa de la Castanyada i Halloween amb nens

Aviat arribarà la Festa de la Castanyada i Halloween amb nens. Sense entrar en cap tipus de polèmica per dir quina festa és més atractiva, popular o nostra, les dues tenen aspectes que ens agraden. Es tracta de trobar l’equilibri per fer-les compatibles. Els nens, a la gresca i diversió sempre s’hi apunten, ja sigui en amb castanyes i panellets o amb una terrorífica disfressa. L’edat pot condicionar la manera de celebrar-les, però no la festa. Ens heu demanat on podeu anar a celebrar la Festa de la Castanyada i Halloween amb nens per això hem preparat aquest recull.

Gairebé totes les poblacions celebren una Festa de la Castanyeda i Halloween en alguna de les seves places o locals. Nosaltres hem intentar recollir una bona selecció de festes i fires que es celebren arreu del territori.

FESTA DE LA CASTANYADA I HALLOWEEN 2021

(municipis en negreta actualització 2021)

anirem actualitzant amb noves propostes

Festa de la Castanyada i Halloween amb nens 2021

Castanyes, panellets, carabasses, esquelets, bruixes, vampirs i zombis comparteixen protagonisme durant la celebració de Tots Sants. La festa de la Castanyada i Halloween són més actives que mai. Hem preparat un recull del que hem anat trobat per internet. Des de castanyades populars celebrades a carrers i places de les poblacions a Passatges del terror infantils aptes segons una determinada edat.

Busqueu i remeneu. Si en trobeu a faltar, si en coneixeu alguna d’interessant que ens hem deixat sempre ens ho podeu fer saber en un comentari.

Castanyades populars

Festa de la Castanyada i Halloween amb nens. Propostes

Fira de la Castanya / Carabassa…


També hem fet un llistat d’algunes de les Fires que es celebren aquest dos últims cap de setmana d’octubre. Fira de la castanya, Fira del Bolet, Fira de la Carabassa i Fira de la Nou.

Festa de la Castanyada i Halloween amb nens. Propostes

 

Festa de Halloween. Passatges del terror

Festa de la Castanyada i Halloween amb nens. Propostes

Altres celebracions de Castanyades i Halloween

Us deixem les propostes que ens heu indicat. Recordeu que hi ha càmpings, hotels i cases de colònies que també organitzen estades especials per l´últim cap de setmana d’octubre.

  • Albergs Xanascat
  • Castaween a Tortosa
  • Castaween a Gavà
  • Castaween a Sant Fruitós del Bages

Què trobareu per a la Festa de  Halloween a totnens ?

RECEPTA DE PANELLETS PER FER AMB NENS (amb variants i trucs)

 Manualitats, disfresses, decoració… per celebrar Halloween amb nens

+ Especial Halloween amb nens

ESTEM SEGURS QUE ENS HEM DEIXAT MOLT, MOLTS LLOCS ON HI HA FESTES DE CASTANYADA I DE HALLOWEEN MOLT ATRACTIUS. SI VOLEU ENS PODEU DEIXAR UN COMENTARI

Bona Castanyada i Bon Halloween !!!