jocs de fusta d'animalsObrim la porta de les recomanacions de joguines deixant entrar un munt de petits animals. Us hem portat un recull de diferents jocs de fusta d’animals. Petites peces amb siluetes d’animals del bosc, de la selva o inventats. Els nens hi poden jugar muntant un sobre l’altre fent equilibris o creant mini mons tot inventant històries. També poden aprendre a cargolar i descargolar treballant la motricitat fina o aprendre l’abecedari fent un singular trencaclosques. La combinació d’un material natural, suau i agradable com la fusta i el món animal sempre té èxit entre els més petits. jocs d’animals de fusta

 

jocs de fusta d’animals. La nostra selecció

Hem anat buscant, entre algunes de les webs de joguines que seguim, diferents jocs de fusta d’animals. La nostra tria és del tot personal, tant de les webs com dels mateixos jocs. Mirant, però, de portar una mica de tot.

 

Animals del bosc – minimons

veure fitxa

Construir minimons, fer equilibri, aprendre i jugar sense límits.  Les peces estan fetes a mà. Conté 5 animals, 5 aus, 3 arbres diferents i una torre de guaita.

Animals del bosc de Palopalu

veure fitxa

Siluetes de fusta amb animals pintats a mà amb pintures no tòxiques. Conté 11 peces i una bossa de cotó per guardar-les. A partir de 3 anys.

Imaginary fauna

Imaginary faunaveure fitxa

Imaginary Fauna és un joc de peces imantades que potencia la imaginació i la creativitat dels nens. Combinant les peces els nens poden crear animalesa imaginaris i éssers fantàstics. A partir de 3 anys.

Magnimo, animals imants

Magnimo, animals imantsveure fitxa

Conjunt de 36 animals de fusta imantats, un recurs magnífic per crear històries en la nevera o sobre qualsevol altra superfície. A a partir de 2 anys.

Animal sobre animal de Haba

veure fitxa

Conté 29 animals de fusta, 1 dau amb símbols i les instruccions per jugar. Feu una gran piràmide, animal sobre animal, sense que us caigui. A partir de 4 anys.

Trencaclosques abecedari cocodril

veure fitxa

Puzle divertit de cocodril per aprendre l’abecedari. Les peces s’uneixen per formar al cocodril i ordenar correctament l’abecedari. Mesura: aprox. 54 x 21 x 1,5 cm.

Animals per cargolar de Djeco

veure fitxa

Un total de 12 peces per practicar el moviment de rosca i construir 4 animals amb el seu cap, cos i peus. Munta’l cadascun d’un color o juga a canviar parts del cos i construeix animals de colors. Les peces grans i de fusta resulten perfectes per a les mans petites. de 2 a 4 anys.

+ jocs i joguines