jocs de peces per fer construccions i escultures

Seguim amb les recomanacions. En aquest cas jocs de peces per fer construccions i escultures. Hem mirat de portar un ventall divers de peces de fusta o plàstic per a diferents edats. Al mercat trobareu molta varietat, nosaltres només us en portem algunes. En molts casos els jocs de construcció disposen d’ampliacions per aquells que la caixa bàsica els resulta poc.

 

jocs de peces per fer construccions i escultures. La nostra selecció

Hem anat buscant, entre algunes de les webs de joguines que seguim, diferents jocs de construcció. La nostra tria és del tot personal, tant de les webs com dels mateixos jocs. Mirant, però, de portar una mica de tot. Us recordem el post que fa temps us varem mostrar de diferents blocs i peces per fer construccions, per ampliar els que us portem aquí.

 

Korbo 120, jugant a ser enginyers

Korbo 120, jugant a ser enginyersveure fitxa

No és un simple joc de construcció, la forma dentada de les peces són la base de la enginyeria. A part de gaudir fent construccions podran aprendre els primers passos del moviment continuu i les lleis de la mecànica.

Modulmax, una peça mil figures

Modulmax, una peça mil figuresveure fitxa

Modulmax és un divertit joc de construcció que estimula l’habilitat, la intel·ligència i la creativitat de nens i no tant nens.

miclik  de mitoi

veure fitxa

Miclik no té límits. Una única peça plegable, amb infinites possibilitats de construcció connectant les peces i plegant-les en qualsevol direcció. Quatre colors, Blau, Rosa, Verd i Groc. 48 peces de miclik per caixa (12 de cada color).

Kapla 100

veure fitxa

100 blocs de fusta de color natural. Una peça única que permet als nens crear figures apilant i treballant l’equilibri. El joc Kapla el podeu anar ampliant amb més peces i també amb peces de diferents colors.

Palosters, peces de fusta per fer escultures

Palosters, peces de fusta per fer esculturesveure fitxa

26 peces de fusta DM per combinar i fer escultures tot jugant amb l’equilibri. Porten una bossa de roba per guardar-les.

Peces translúcides Magna-Tiles

Peces translúcides Magna-Tiles

veure fitxa

Introdueix les primeres nocions de geometria començant amb construccions planes i més endavant formes tridimensionals, acompanya en el desenvolupament de la imaginació i amb els seus colors simulant vidrieres, és una gran aliat de les taules de llum. De 3 a 10 anys.

Blocs de construcció per a taula de llum

Blocs de construcció per a taula de llumveure fitxa

Per fer construccions, apilar, classificar, agrupar o simplement jugar amb la combinació de colors. Elaborades en plàstic d’alta resistència i lluminositat. De 3 a 6 anys.

Targetes de fusta per construccions i carreteres

veure fitxa Targetes de fusta per construccions i carreteresveure fitxa

Les peces són de DM, un material que permet fer-les especialment primes i fines, ideals per a les pistes i carreteres, i totes de la mateixa mida exacta. Inclou 40 peces i de 9x9cm. a partir de 4 anys.

Chalkingm , construeix i pinta

Chalkingm , construeix i pintaveure fitxa

Peces de fusta per poder pintar i dibuixar amb guixos. Teniu diferents versions de les peces de construcció, en colors i en mides més grans.

Blocs de fusta naturals

blocs de fusta natural amb bossa

veure fitxa

100 blocs de fusta natural posen un món de possibles edificacions a les teves mans. Són suaus al tacte i de mesures perfectes per a mans petites. Són perfectes per apilar, muntar, desmuntar i fins i tot pots utilitzar-les en la creació dels teus mini mons. Si voleu els podeu pintar.  De 3 a 6 anys.

Joc de construcció de fusta Construcció 222

veure fitxa

Innombrables opcions de construcció permeten construir cases, cadires, automòbils i qualsevol altra cosa del que pot sorgir amb la fantasia dels nens. Fet de fusta de bedoll d’alta qualitat. A partir de 3 anys.

Miller Goodman Blockhaus

veure fitxa

40 blocs de futa de mides , formes i colors diferents per fer creatives construccions. A partir de 3 anys.

Pegy bricks de 40 peces

Pegy bricks de 40 peces

veure fitxa

Per als més petits peces de construcció de colors, fàcils d’agafar i encaixar. A partir de 3 anys.

 

+ jocs i joguines

botigues de jocs i joguines