totnens-manualitats-tardor-castanyes4

Aprofiteu una sortida al bosc per recollir castanyes per després poder fer algunes de les creacions que us hem portat avui. Aquest fruit tardorenc i lluent us pot resultat molt adequat per fer manualitats de tardor amb castanyes amb els nens. Elaborar creacions decoratives o fer aparèixer un munt d’animals i personatges.

Mireu les originals plantes carnívores de la portada,S’han fet tot aprofitant les que encara tenen la cúpula espinosa de protecció i fer-los diferents talls o obertures simulant boques. Agafeu les fotos que us hem portat com a mostrari i feu les vostres pròpies creacions.

Manualitats de tardor amb castanyes.

Només us hem portat una petita mostra. Animals i personatges, en els quals la combinació de diferents objectes i materials són de gran utilitat. Podeu fer servir ulls, uns escuradents en forma de potes o cames, plastilina, feltre o simplement utilitzant altres objectes recollits al bosc.

Creatius caragols fets amb castanyes

totnens-manualitats-tardor-castanyes11

Enganxar amb un pal, tipus broqueta, les castanyes per fer el cos d’un cargol. Per la caseta es poden agafar diferents materials que tingueu o us agradi. O, com en el cas de la primera fotografia la castanya és la caseta i el cargol està fer de plastilina.

 

Animals del bosc fets amb castanyes

totnens-manualitats-tardor-castanyes1

totnens-manualitats-tardor-castanyes14

totnens-manualitats-tardor-castanyes7

totnens-manualitats-tardor-castanyes2

totnens-manualitats-tardor-castanyes10

Com podeu comprovar podeu fer un munt d’animals amb una castanya: una marieta, mussols, esquirols, un ós… Una manera creativa i molt senzilla és la de dibuixar en la part rugosa i clara de la castanya els tres característics i identificadors d’un animals. Uns ulls, orelles i morro per fer aparèixer un panda, un gat, un gos, una guineu… Segur que se us acudeixen molts més.

Animals de la selva fets amb castanyes

totnens-manualitats-tardor-castanyes8Fantàstics animals de la selva fets amb castanyes i plastilina de colors.

 

Personatges fets amb castanyes

totnens-manualitats-tardor-castanyes13

totnens-manualitats-tardor-castanyes12Aquí teniu quatre maneres diferents de fer personatges fets amb castanyes.

Les propostes creatives de krokotac amb castanyes

totnens-manualitats-tardor-castanyes6

totnens-manualitats-tardor-castanyes9

totnens-manualitats-tardor-castanyes5

Les creacions que ens arriben des del blog krokotak no deixen de sorprendre’ns. Ho fan tot senzill, elegant i amb un gran impacte plàstic i visual. Per això, sempre que trobem alguna de les seves creacions que ens serveixen per il·lustrar el post us les portem.

Castanyes per decorar llapis

totnens-manualitats-tardor-castanyes3

I, si voleu donar una utilitat decorativa específica als animals fets amb castanyes sempre teniu l’opció, com en les fotos, de decorar els llapis de l’escriptori amb animals fets amb castanyes i goma Eva de colors.

 

 

Bona feina !!!

+ manualitats de tardor

 

Save