veure font original

Avui us mostrem com decorar mini caixes de paper de manera creativa. Si teniu caixes de llumins, grans o petites, també les podeu fer servir. Al final del post podeu veure l’esquema de com muntar la mini caixa de paper amb un full. Es tracte d’una manualitat molt creativa ja que s’ha de combinar la temàtica de cada caixa. La decoració de l’exterior i la de l’interior han d’estar, d’alguna manera relacionades. Una casa per dins, una casa per fora. Un niu d’ocells per fora i el niu d’ocell per dins. Un vaixell al mar i la platja… podeu fer les vostres creacions. Els nens també poden decorar la mini caixa al seu aire sense tematitzar la decoració. Això, però, perdria una mica la gràcia i l’originalitat d’aquest exercici artístic.

 

Decorar mini caixes de paper de manera creativa. Mini objectes

Totes les mini caixes que us hem portat estan pintades amb retoladors. Abans de muntar-les és millor fer el dibuix i pintar-lo, així no quedarà la caixa arrugada. Per tematitzar amb més força les creacions es poden fer servir petits objectes, fets o recollits. Mireu el paó fet de feltre, les fulles de paper, l’ocell, les petxines… Aquí teniu el pdf per imprimir i veure el passos per fer la caixa amb fulls de paper. Després decorar mini caixes de paper ja depèn de la creativitat de cada petit artista.

 

Deixeu que el nen trii un tema i pensi com vol relacionar el dibuix de l’interior i el de l’exterior.

Temes n’hi ha un munt; el circ, un tren, un armari, l’escola, un llibre, una pastisseria…

 

Creatives casetes dibuixades en una mini caixa de paper

Com decorar mini caixes de paper de manera creativa

La façana i l’interior de la casa, en aquest cas la cuina.

Com decorar mini caixes de paper de manera creativa

Una granja i a l’interior hi dorm el paó fet de feltre.

Com decorar mini caixes de paper de manera creativa

Un niu d’ocells per dins i per fora. Mini caixes de paper d’arbres i fulles.

 

Mini caixes de paper amb decoració de Nadal

Com decorar mini caixes de paper de manera creativa

Ninots de neu, casetes de gingebre i arbres de Nadal. A la foto podeu veure l’esquema de les parts de la mini caixa de paper. Una base, el terra de la caixa on es dibuixa i la part que tanca la caixa. Aquesta última s’ha de dibuixar i pintar abans d’enganxar.

Com decorar mini caixes de paper de manera creativa

Més mini caixes amb decoració nadalenca.

 

Bona feina !!!

+dibuixar i pintar

 

Save

Save

Save