| |

17 creatives manualitats amb bastonets de cotó

totnens-palets-de-coto0

Agafar un objecte que es té normalment per casa i utilitzar-lo per fer diferents manualitats sol ser força divertit i inspirador. Avui us portem diferents manualitats fetes amb els populars bastonets de cotó fluix. Sí, aquests que generalment hi ha al bany de la majoria de cases. Us mostrarem un ventall de creacions: fer-los servir per pintar amb la tècnica del puntillisme, per fer esquelets, una preciosa ovella o per fer diferents manualitats nadalenques.  Manualitats per pintar, enganxar, tallar o punxar per fer aflorar la capacitat artística de cada nen.

Pintar amb bastonets de cotó

totnens-palets-de-coto9

Com li dieu a aquesta planta ? Dent de lleó, camaroja, lletsó d’ase, llumenetes, pixallits, queixals de vella, lletissó de ruc, lletsó, lletissó, llicsó i xicoira de burro… nosaltres la coneixem popularment per angelets.

totnens-palets-de-coto11

Amb la tècnica del puntillisme els nens s’ho poden passar mot bé pintant les fulles dels arbres amb els bastonets de cotó: la tardor i la primavera amb els seus canvis de colors. Una manera diferent de pintar sense pinzells.

Decoratives flors amb palets de cotó

totnens-palets-de-coto13

Per fer aquestes originals flors amb bastonets de cotó us caldrà una bola de suro blanc per punxar-los. Els d’un sol color es poden pintar un cop feta la flor, sucant el cotó en un recipient amb pintura. En canvi, si us agrada més una flor multicolor, haureu de sucar palet a palet i després punxar-lo.

La famosa ovella feta amb bastonets de cotó

totnens-palets-de-coto3

totnens-palets-de-coto1

Per fer aquesta manualitat us caldrà una mica de paciència, cal tallar tots els palets per aprofitar, només, la part del cotó per anar-los enganxant, un a un, en la cartolina en forma del cos de l’ovella. Seguiu les fotos / tutorial.

Manualitats de Nadal amb bastonets de cotó

totnens-palets-de-coto4

Estrelles de purpurina amb bastonets de cotó per decorar l’arbre de Nadal.

totnens-palets-de-coto12

totnens-palets-de-coto20

Dues maneres diferents de fer estrelles de Nadal, la primera foto cal enganxeu els palets a una bola i, per donar-li més cos, afegiu-li més cotó fluix. En la segona foto pinteu primer els pals dels bastonets amb un blau intens per donar-los-hi l’aspecte fred, com d’estrelles de neu. Estrelles que podeu penjar a l’arbre de Nadal.

totnens-palets-de-coto7

La foto és una mica fosca però es poden veure  els tres models d’arbres de Nadal fets amb bastonets de cotó. Una manualitat per fer amb els nens: creatives felicitacions de Nadal.

Esquelets i fòssils amb bastonets de cotó

totnens-palets-de-coto8

Divertir-se i aprendre muntant aquest esquelets amb bastonets de cotó. Es pot treballar de manera creativa o realista l’esquelet, depenent de l’edat dels nens.

totnens-palets-de-coto5

Creatius fòssils fets amb bastonets de cotó. Dinosaures, dracs… els nens poden muntar els esquelets segons la seva imaginació. Com us mostra la foto feu servir una cartolina marró, per donar l’aparença de fòssil trobat en una excavació.

Creatiu paó fet amb palets de cotó

totnens-palets-de-coto6

Un tap de suro pintat de marró i ales de colors amb els bastonets de cotó per fer aquest simpàtic paó.

Bona feina !!!

totes les fotos les hem trobat a Pinterest

 

 

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *