baner tram baix

5 jocs de cartes a partir de 6 anys
| |

5 jocs de cartes a partir de 6 anys

5 jocs de cartes a partir de 6 anys

Hem buscat 5 jocs de cartes a partir de 6 anys que ens agradessin. No hi hem jugat però si que hem vist el que diuen a la xarxes i sembla que agraden força. hem dividit la selecció en dues categories, els d’animals i els del bosc. Els d’animals tenen l`èxit assegurat entre els petits jugadors. Son ràpids, divertits i teniu tres mecàniques de joc per escollir ben diferent. Els dos jocs de temàtica del bosc ens han agradat per l’originalitat, des del que heu de construir un circuit als arbres al de caçar petites i fantàstiques criatures boscanes.

 

5 jocs de cartes a partir de 6 anys

jocs de cartes d’animals

!Desplumados ! de Venatus Ediciones, gallines a la fuga

Les gallines han fugit i ara toca anar a buscar-les per dur.les al galliner. Però la feina no serà fàcil ja que a la resta de grangers els hi ha passat el mateix. Aconseguiu 4 gallines del mateix color abans que la resta però vigileu la guineu, les camuflades… A partir de 6 anys. De 2 a 8 jugadors.

 

Kariba de Lúdilo, els perills de beure a la sabana

Al cor de la sabana els animals van a beure just a la vorera del llac i els més grans sempre fan fora als més petits. És la llei del més fort. L’elefant fa fora al rinoceront, i el rinoceront al ratolí. Però ja sabeu de qui té por l’elefant?  Es tracta d’un  joc d’estratègia, memòria i visió espacial. A partir de 6 anys. De 2 a 4 jugadors.

SuperRino de Haba, fem pujar una torre

Un joc de cartes i d’animals ben singular. En aquest cas cal anar apilant les cartes per formar una torre de fins a 90 cm! Construeix-lo segons la sort de les cartes i juga amb intel·ligència i picardia de manera que no el caigui a tu la torre a sobre. A partir de 6 anys. De 2 a 5 jugadors.

 

Jocs de cartes dins del bosc !

Forest de Lúdilo, dins del bosc encantat

Aconsegueix completar el bosc encantat. Sigues el primer en trobar les set petites criatures que hi ha amagades a les cartes que hi ha sobre la taula. Es tracta d’un joc d’anticipació i velocitat. A partir de 6 anys. De 2 a 5 jugadors.

Forest Adventure de Djeco, aventura als arbres

Recopila el major números de cartes i fes el teu circuit als arbres.  Joc de memòria i recopilació. A partir de 6 anys. De 2 a 5 jugadors.

 

 

+ jocs i joguines

+ jocs de taula

+ jocs i joguines a Pinterest

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat