Sorteig amb El dimoni pelut edicions

Gràcies a El dimoni pelut edicions sortegem dos llibres que segur que us agradaran. Atles de les festes del foc del Pirineus i Bona nit, criatures fantàstiques. Dos llibres que ens parlen de tradicions i elements màgics del nostre país. Per participar només us cal deixar un comentari a l’article i seguir a totnens i El dimoni pelut edicions a les respectives xarxes socials. No us perdeu el sorteig amb El dimoni pelut edicions.

Sorteig amb El dimoni pelut edicions

Bona nit, criatures fantàstiques

Hi trobareu fins a 13 fitxes de personatges de l’imaginari popular dels Països catalans. Es tracta d’un recull pensat com a guia perquè tots els nens els puguin reconèixer fàcilment si se’ls troben per on solen habitar. Hi ha descrits des del monstre Butoni del País Valencià al Peix Nicolau de les Illes Balears a la Ginebreda del Berguedà. 

De lectura fàcil i amena amb lletra gran i poc text ideal per als que comencen a llegir sols. El petit text explicatiu  acompanya les dades bàsiques de cada personatge: categoria, domicili, aspecte i característiques. I cada criatura es descriu en doble pàgina on, en una d’elles, hi ha una gran i acolorida il·lustració que permet al nen fer-se una idea de quin aspecte pot tenir. I, lluny de fer por, cadascun d’ells, es presenta de manera divertida. Sabreu què li fa passar la vergonya al fantasma Bubota o per què ha d’anar al dentista un vampir com el compte Estruc.

Veure ressenya totnens

Atles de les festes del foc del Pirineus

Un recorregut únic per les festes del foc dels Pirineus que ens apropa a aquesta màgica serralada, a la seva història, cultura i naturalesa. Durant els solsticis i amb el foc com a protagonista, ens endinsarem per diferents poblacions dels Pirineus i descobrirem una de les festes més celebrades al llarg de tota la seva geografia. Un llibre per a grans i futurs fallaires, pensat pel gaudir dels lectors de totes les edats.

Declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco l’any 2015, les festes del foc dels Pirineus han esdevingut una de les festes més populars del nostre país.

Aviat tindreu la ressenya a la nostra biblioteca.

Bases del sorteig

Teniu temps per apuntar-vos fent un comentari fins divendres 16 d’abril a les 12 de la nit.

*Participar al sorteig suposa ser seguidors de totnens i El dimoni pelut edicions a les xarxes socials. El guanyador dóna permís a totnens per facilitar les dades necessàries a El dimoni pelut edicions per poder-vos enviar el lot dels dos llibres descrits anteriorment.

**Des de totnens s’enviarà un correu als guanyadors a l’adreça amb la qual ha fet el comentari. Aquests s’hauran de posar en contacte les properes 24h amb totnens per facilitar-nos les dades d’enviament. En cas de no rebre resposta per part del guanyador es farà un nou sorteig entre tots els qui ja hagin participat.

SORTEIG TANCAT!

FELICITATS SÍLVIA F. has guanyat els dos llibres!

Gràcies a tots els qui heu participat!!!

Bona sort!!!

Bones lectures!!!

El dimoni pelut edicions