totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals12

Si hi ha un material protagonista de les manualitats per fer amb nens, aquest és, sens dubte, els rotllos de paper de vàter. Hem vist fer manualitats de tot tipus on la base és un rotllo de paper de vàter; cotxes, ciutats, titelles, animals, caixes sorpresa, súper herois, embolcalls de regals… fins i tot hem creatives polseres de rotllos de paper de vàter.

En aquest post us mostrarem, només, uns quants animals fets a partir d’un o més d’un rotllo de paper. Els hem triat variats, animals de la selva, animals de granja, ocells, cucs… Un cas a part són els mussols fets amb rotllos de paper de vàter, n’hi ha molts per triar, avui, però, només uns en mostrem un parell de models.

La majoria d’aquest animals són molt fàcils de fer. Agafant els models que us hem portat els podeu fer de manera pràcticament intuïtiva. Com veieu la majoria necessiten materials com cartolines, retoladors, una miqueta de llana, paper de seda, fil… i imaginació per crear els vostre propis animals de rotllos de paper de vàter.

Creatius ocells fets amb rotllos de paper de vàter

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals0

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals5Quan aneu d’excursió penseu a recollir plomes d’ocell per a vestir aquest original ocell amb plomall.

Animals de granja amb rotllos de paper de vàter

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals15totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals4

Animals de granja fets amb rotllos de paper de vàter. També necessitareu cartolines, trossets de llana, retoladors, plomalls…

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals9veure imatge original i tutorial

Aquests ratolins, que tant poden ser de granja com de ciutat, ens han agradat moltíssim, els hem trobat molt originals. Si us hi fixeu no són massa complicats de fer però per si de cas us hem deixat el tutorial.

Animals de la selva amb rotllos de paper de vàter

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals8

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals6veure imatge original i tutorial dels animals de la selva

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals2Entre aquest animals de la selva s’hi ha colat un gat negre i un mussol.

Micos i animals del bosc amb rotllos de paper de vàter

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals14Aixafeu una mica els rotllos fins aconseguir que hi apareguin les orelles, ara només us queda triar el model d’animals que voleu; un ós rentador, una mofeta, una guineu o un mussol. Ei, també tenim micos !

Creatius animals aquàtics fets amb rotllos de paper de vàter

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals16

Aquest peixos de colors estan fets amb escames de paper de seda, són molt vistosos, aquí estan presentats penjats d’una canya de pescar.

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals7En els cas de la granota pinteu el rotllo de color triar, retalleu-lo en tires aproximadament un dit de gruixut i aneu fent les formes segons la foto, aneu-les enganxant-les en una base fins aconseguir aquesta original granota. Per fer el cuc també heu de tallar el rotllo després de pintar.

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals3Un cocodril i una serp d’aigua

totnens-manualitats-rotllos-paper-vater-animals11

Un espectacular pop fet a partir d’un rotllo de paper de vàter, retalleu la base del rotllo de tal manera que us surtin 8 potes.

 

Bona feina !!!