4 creatius animals de cartró

Sense haver de buscar massa hem trobat aquests 4 creatius animals de cartró a Instagram. La idea, com sempre, ens ha vingut quan hem vist el primer. Aquest singular camaleó de colors neutres i gens estridents. El Rex ja feia dies que el teníem localitzat i l’arna, aquesta bonica papallona nocturna ha estat qui ens ha empès a recollir-nos en un article.  L’armadillo si que l’hem anat a buscar i si mireu el pas a pas us enamorareu i segur que voldreu provar de fer-lo.

L’article l’escrivim tot just començades les vacances d’estiu. Temps per fer moltes coses diferents, entre elles manualitats singulars i creatives com aquestes. El cartró és un material molt agraït per treballar, el podeu pintar, retallar, enganxar per fer multitud de coses. Sense voler-ho els quatre animals que us portem estan fets amb cartrons d’origen diferent. Una caixa de cartró, tubs de cartró i ouera de cartró. Segur que a casa trobareu material per fer-los.

4 creatius animals de cartró

4 petites creacions minimalistes i boniques per fer a casa. Quina bestiola us agrada més?

Camaleó de cartró i collage

Camaleó efecte trencadís

Si seguiu les fotos veureu el pas a pas. Només us cal retallar una silueta del cos i cap i una altra per les potes. Després anar enganxant els trossets de paper fent un trencadís. Aquí s’ha optat per colors grisosos i blancs. Ja sabeu que els camaleons adapten el color del lloc on estan.

Perciós Tiranuraure rex amb un tub de cartró

Un rex minimalista de cartró

Si seguiu les fotos veureu el pas a pas.  Dibuixeu la silueta en el tub i retalleu. Prepareu els ulls, una mica de color pel cos i els triangles per l’esquena.

Papallones nocturnes amb oueres i paper

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Recycle And Play (@recycleandplay)

Bonica papallona nocturna

Les arnes o també conegudes com a papallones nocturnes no tenen colors estridents però son iguals de maques. En aquest cas la part del cos s’ha utilitzat el cartró d’una ouera. Per les antenes s’ha utilitzat una planta seca.

Espectacular armadillo amb tub de cartró

Armadillo de cartró

Seguint les fotos teniu el pas a pas de com fer que un tub de cartró es converteixi en aquest petit mamífer. No és la primera vegada que compartim les creacions d’Instagram de l’Estéfi Machado, son petites peces d’art fetes de cartró.

Sally Payne i els seus collage d'animals

+ Animals amb materials diversos

  • de cartró
  • de paper
  • amb pals de gelat
  • envasos de plàstic
  • pintant pedres
  • creatius dibuixos