Què fem?

Bosc de taules

  1. Home
  2. »
  3. Bosc de taules
adreça:
Avinguda de Francesc Macià, 12 - Parets del Vallès Vallès Oriental (el)

logo troba parcs

 

 

 

El Bosc de taules de Parets del Vallès va ser inaugurat l'any 2001 amb les escultures que el artistes Lluís Doñate, Albert Valera i Maria Josep Forcadell. Les taules tenen formes tridimensionals colorides i estan fetes a partir de dibuixos d'alumnes de entre 5 i 7 anys. Cada taula te una temàtica diferent creada amb la visió infantil. Al final de la zona de les taules hi ha una bassa amb més escultures.

 

Bosc de taules de Parets del Vallès

Bosc de les taules Parets del Vallès

Què hi trobarem

La zona del bosc és  visita tot passejant en un recorregut curt amb zona de descans amb bancs, papereres i font. Es troba al costat d'un polígon industrial i aparcar els caps de setmana és molt fàcil. El bosc de taules va ser pensat amb la intenció de posar en relleu la creativitat infantil, promoure una experiència artística d’autoria col·lectiva i començar la configuració d’un espai peculiar, propi i identificador de la població.

 

Les 6 taules d'acer i bronze

Bosc de les taules Parets del Vallès

Les taules han estat creades amb temàtiques diferents i cada taula rep un nom: taula dels animals, dels circuits, del mar, del sol, dels nostres amics i taula parada. Les taules mesuren 120 cms de llarg per 90 d’ample i 88 d’alçada i totes contenen elements pintats en colors vius, amb pintures resistents a l’acció dels agents atmosfèrics.

Bosc de les taules Parets del Vallès

Estan ubicades establint un diàleg amb els arbres, les plantes i els camins d’aquesta zona verda tot configurant una relació natura- escultura.  Un espai ben singular i bonic amb la particularitat de l'aportació de la creativitat de la mateixa població de Parets.

Bosc de les taules Parets del Vallès

Les trobareu fent un passeig a l’espai comprès entre Can Moragues i l’Avinguda Francesc Macià.

La bassa del bosc de taules

Bosc de les taules Parets del Vallès

Al final del bosc de les taules podem trobar la bassa d'aigua i el pont, i així continuar buscant figures de la mateixa temàtica de les taules. A la bassa podreu veure ànecs.

 

 

Altres llocs d'interès

sortir amb nens pel Vallès Oriental

+ Parcs infantils