Què fem?

Anella Mediterrània de Tarragona

  1. Home
  2. »
  3. Anella Mediterrània de Tarragona
adreça:
Camí XXIII, 3 - Tarragona Tarragonès (el)

 

 

 

L'Anella Mediterrània de Tarragona va ser l'epicentre dels XVIII Jocs Mediterranis. Actualment una zona de lleure ideal per practicar-hi esport i per passejar. Amb motiu de l'esdeveniment esportiu de 2018, en aquest espai de 28 hectàrees s'hi van reformar equipaments que havien quedat antics, com l’estadi d’atletisme, i s'hi van construir un palau d’esports i una piscina olímpica. També s'hi va enjardinar molta superfície i s'hi va incloure un llac artificial. Des de finals del 2022 s'ha estrenat un parc infantil ecològic a la zona veïnal del Campclar dins dels límits de l'Anella.

 

Anella Mediterrània de Tarragona

Anella Mediterrània de Tarragona

Anella Mediterrània de Tarragona

Hi trobareu una gran zona de lleure on poder passejar i fer esport. Disposa de camins de passeig, una llacuna, zona infantil i àrea de pícnic. El parc infantil es troba al costat de la llacuna i del camp de rugbi, on s'ubicava anteriorment l'espai de pícnic. Aquest no s'ha perdut, sinó que les taules s'han mogut de lloc en la mateixa zona per acompanyar el nou equipament. (foto parc i llacuna Diari Més Digital de Tarragona)

 

Anella Mediterrània de Tarragona

Els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 es van celebrar a la ciutat de Tarragona i a 15 municipis seu del territori del 22 de juny a l’1 de juliol de 2018. Van comptar amb un total de 33 disciplines esportives i amb el major nombre d’esportistes inscrits fins aleshores: 3.648.

 

Altres llocs d'interès