Jugatecambiental als parcs AMB
|

Jugatecambiental als parcs AMB

La Xarxa de parcs metropolitans està formada per 51 parcs, repartits en 33 municipis. Des de AMB, d’acord amb els ajuntaments metropolitans, en fa la gestió integral: la vegetació, el mobiliari, les instal·lacions, els paviments i els elements construïts. També s’encarreguen de la promoció dels parcs a través de la dinamització d’activitats i propostes educatives.  Hi ha parcs que disposen d’un servei de la Jugatecambiental. des d’on s’organitza activitats, tallers i jocs variats adreçats a un públic familiar amb nens. Són activitats gratuïtes i obertes a tothom, des des d’interpretació de la natura a taller mediambientals, exposicions o jocs lliures.  A la web oficial d’AMB, Àrea Metropolitana de Barcelona, trobareu tota la informació.

Jugatecambiental als parcs AMB

Activitats als parcs

VEURE AGENDA D’ACTIVITATS DELS PARCS

Conjuntament amb els ajuntaments i altres entitats s’organitza una variada oferta d’activitats adreçades a tot tipus de públic però en especial als més petits. Consulteu l’agenda per veure les activitats de cada parc, algunes tenen una capacitat limitada i cal inscriure-s’hi prèviament.

Les activitats a les Jugatecambiental es fan durant els caps de setmana. Activitats variades, des d’interpretació de la natura, els colors de la natura, les petjades dels animals, qui viu al llac, qui menja a qui, caixes niu… a jocs i tallers amb materials reciclats, tallers d’experimentació, Land Art…

Bosc de llum, educació ambiental és una de les empreses que realitza les activitats als parcs.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat