caseta llanterna amb pals de gelat
| |

caseta llanterna amb pals de gelat

Hi ha manualitats que son tota una proposta creativa i decorativa. Aquesta caseta llanterna amb pals de gelat la podeu posar a l’habitació infantil o a una estanteria del menjador. La carcassa, feta amb pals de gelat i el paper sulfurat dibuixat, permeten fer aquesta singular construcció. Fem d’arquitectes!

Caseta llanterna amb pals de gelat

Una manualitat molt senzilla on els nens hauran d’aixecar la casa enganxant una estructura amb pals de gelat. Els caldrà dibuixar les finestres, porta i complements per personalitzar la façana.

veure font original

A l’enllaç teniu el pas a pas amb fotos per poder veure com han fet la taulada. Una base de cartolina plegada i amb pestanyes per poder-la enganxar. Si voleu podeu descarregar-vos la plantilla del terrat i de la taulada, només us quedarà retallar, plegar i enganxar.

La mida de l’estructura de la casa ve determinada per la llargada dels pals de gelat. Si la voleu fer més petita només us caldrà tallar els pals per la meitat. També podeu fer servir altres materials com branquillons o fins i tot pals de broqueta però us caldrà tenir en compte que les potes dels fonaments siguin iguals i s’aguantin drets.

Ja ho veieu amb aquesta simple idea els nens poden fer infinitats de canvis per personalitzar la seva caseta.

Bona feina!!!

+ arquitectura per a nens

+ idees al Pinterest de totnens

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *