Postals de Nadal per fer amb nens

Us hem preparat una segona mostra de Postals de Nadal per fer amb nens. En aquesta ocasió hem mirat de que siguin fàcils i ràpides de fer. La base de totes les Postals de Nadal és una cartolina, del color que més us agradi. Li podeu afegir gomets, cinta washi tape, retalls de revistes o estampar-li els dits o la mà. Si voleu més exemples de postals de Nadal per fer amb nens mireu el post de felicitacions de Nadal. entre els dos segur que podeu agafar idees. Adapteu les postals de Nadal a l’edat dels nens, així a partir d’un model li podeu afegir o treure elements. Heu de mirar que el nen no es cansi quan les faci, ha de ser una manualitat creativa i divertida.

Aquesta primera Postal de Nadal està feta retallant cercles de mides diferents amb materials variats. Una composició força atractiva per a una postal de Nadal amb decoratives boles nadalenques. Si us hi fixeu les boles estan enganxades amb un fil, però per fer-ho més ràpid i fàcil les podeu enganxar directament a la cartolina.

 

Postals de Nadal per fer amb nens. Models

Postals de Nadal per fer amb nens

Més boles decoratives i postal amb arbre de Nadal enganxant mini cercles de cartolina. També podeu fer una Felicitació de Nadal com si fos una manyopla d’hivern. Retalleu la silueta sense dits, a mida gran, de la mà del nens (mireu la foto). Estampeu-li la mà del nen i ja teniu una felicitació.

 

Postals de Nadal per fer amb nens

Una bonica estrella per felicitar el Nadal.

Postals de Nadal per fer amb nens

Aquestes Felicitacions de Nadal semblen una mica més elaborades però en realitat no són gens complicades de fer. Us hem deixat l’enllaç aquí, així en podreu veure el procés.

Postals de Nadal amb l’arbre de Nadal

Postals de Nadal per fer amb nens

Postals de Nadal per fer amb nens

Postals de Nadal per fer amb nens

Els arbres de Nadal són un dels elements més recurrents per fer Postals de Nadal. Els podeu fer molt i molt senzills o súper elaborats. Aquí us deixem alguns exemples fets de manera fàcil amb diferents materials.

 

Bona feina !!!

veure més models i estils de felicitacions de Nadal

+felicitacions de Nadal

divertides fotos per felicitar el Nadal

felicitacions de Nadal per fer a casa

felicitacions de Nadal minimalistes

més felicitacions de Nadal

+ especial Nadal amb nens

+idees a fotos Pinterest Nadal amb nens

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save