abecedari tubs de cartró

Ens agrada col·leccionar abecedaris de tot tipus, aquí en podeu veure us quants. Els tenim guardats en una de les carpetes del nostre Pinterest. Abecedaris de música, amb roba, amb nens, de menjar, animals, pedres… tots ens serveixen. Avui us portem aquest abecedari de tubs de cartró que hem trobat a Instagram. Podeu fer amb els nens totes les lletres o escollir només les del nom de cada nen. Per això us caldrà guardar uns quants tubs de cartró i ja sabem que quan hi ha nens a casa sempre se’n solen guardar, per si de cas.

Abecedari amb tubs de cartró. Guardar, retallar i pintar.

En aquest model només s’han limitat a pintar les lletres de colors però podeu ser més creatius. Es poden enganxar papers de colors, retalls de diari, dibuixos… I com sempre, si voleu que us durin més us caldrà folrar les lletres amb algun paper adhesiu transparent.

Mireu el vídeo a l’enllaç d’Instagram per veure com retallen algunes de les lletres

abecedari tubs de cartró

Manualitats i jocs amb tubs de cartró

Hem anat recollint un bon grapat de manualitats per fer amb tubs de cartró. Un material fàcil de trobar a casa però que requereix cert temps per anar-lo desembolicant fins trobar el tub. Per això sempre anem recordant que guardeu algun tub de cartró per si necessiteu fer alguna manualitat d’urgència.

MANUALITATS AMB TUBS DE CARTRÓ

  • animals
  • jocs
  • pinyates
  • castells…
  • calendaris d’Advent