5 ratpenats per a Halloween per fer a casa

Busqueu material negre, paper de seda, pintura, feltre, cartolines… Us proposem 5 ratpenats per a Halloween per fer a casa amb els nens. Decoració per portar si sou dels que aneu a demanar caramels o per penjar-los a casa. Hem buscat cinc models molt diferents però fàcils de fer. El de la portada es complica una mica ja que cal cosir, feina que agradarà als més petits. (veure pas a pas). Es tracta de divertir-se fent una manualitat estacional com aquesta. (

 

5 ratpenats per a Halloween per fer a casa amb materials diferents.

veure font original i pas a pas de com es fa. Hi trobareu plantilla descarregable de manera gratuïta.

5 ratpenats per a Halloween per fer a casa

No podia faltar en unes propostes com aquestes els tubs de cartró. El podeu pintar de negre o folrar amb cartolina. Cal afegir-li les ales i les potes per penjar-los d’un cordill.

5 ratpenats per a Halloween per fer a casa

Originals caramels ratpenats embolicats amb paper de seda negra. Retalleu, en forma d’ales, per donar-li aquest toc ratpenat de Halloween. Una cartolina negra retallada amb la silueta d’un ratpenat pot ser un complement per a una disfressa. Si els nens van a buscar caramels la poden fer servir per “fer por”. Segur, segur que qui els hi obri la porta els hi donaran caramels (ratpenats?).

 

Bona feina !!!

+ especial Halloween