En aquest post us portem algunes propostes de garlandes nadalenques per fer a casa amb els nens amb materials diferents. Treballar amb fulles, mini culleres de plàstic o fusta, cartró, cartolina, agulles d’estendre o cacauets amb clofa. Una manera creativa i divertida per poder penjar a qualsevol lloc de casa com a decoració nadalenca. Els diferents elements es poden enganxar o penjar d’un cordill o fil i si voleu també es poden utilitzar per guarnir l’arbre de Nadal.

 

Garlandes nadalenques per fer a casa amb materials diferents.

Garlanda amb figures de cartró

veure font original

A l’enllaç de sota la foto teniu el pdf de l’imprimible gratuït amb figures com l’avet, l’estrella, dos tipus de boles o la silueta d’una corona. Un cop tingeu la plantilla podeu resseguir-la en un cartró. Un cop tallades les figures es poden decorar pintant, enganxant gomets, purpurina… Podeu penjar les figures a l’arbre de Nadal o fer-ne una garlanda decorativa.

Garlanda d’arbres de Nadal amb feltre

veure font original

Aquesta garlanda d’arbres de Nadal està feta amb feltre. Figures de doble cara que podeu decorar de diferents maneres retallant cercles, estrelles, tires de feltre de colors.

 

Culleres nadalenques per decorar

veure font original

Original manera de decorar mini culleres de plàstic o fusta. Trieu personatges o elements nadalenc com els de la foto o altres que us agradin.

 

Cacauets pintats de ninots de neu

veure font original

Cacauets convertits en ninots de neu. Una mica de pintura de colors per fer-ne una gorra, una mica de llana per la bufanda i un retolador per fer-ne els ulls i la boca. Els podeu foradar per passar-hi un cordill o fil i penjar directament a l’arbre de Nadal o per fer-ne una garlanda de ninots de neu.

 

Arbres de Nadal fets amb fulles

veure font original

Guarniments naturals per decorar el Nadal. Si aneu d’excursió recolliu fulles verdes, no seques i petites branques.

 

Decoració de Nadal amb agulles d’estendre

Les agulles d’estendre de fusta són sempre inspiradores. Us portem alguns models per penjar i decorar qualsevol racó de casa.

 

Garlandes nadalenques amb cartolina

Finalment us portem dues garlandes fetes amb cartolines de colors. La primera fent fulles de boig grèvol i la segona fent una tira dels populars llums de colors nadalencs.

 

+ Nadal amb nens

Nadal amb nens a Pinterest

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save