Llibres d'ocells per a nens

Llibres d’ocells per a nens

Llibres d'ocells per a nens

Entre les sortides en família que us proposem n’hi ha moltes on es pot fer observació d’aus. De fet, tenim una categoria per visitar zones humides amb els nens a estanys i aiguamolls que disposen d’observatoris de fusta. Encara que d’ocells es poden observar en moltes altres zones com ara al bosc. És per aquest motius que us portem una selecció de llibres d’ocells per als nens. Hi trobareu un ventall variat i per a totes les edats. Des dels més petits amb fotos i sons a guies complertes per a iniciar-se de manera lúdica en l’ornitologia. N’hi ha per pintar de manera creativa els ocells del món, altres per aprendre de forma divertida amb il·lustracions i poemes i un parell estructurats com a guies. Esperem que us agradin.

 

Llibres d’ocells per a nens. La nostra tria

No hi ha res tan apassionat i satisfactori que poder identificar un animal, en aquest cas un ocell, pel seu nom quan es va d’excursió. Una experiència que agrada tant a grans com a petits. Hi ha llibres il·lustrats i altres que combinen il·lustracions i fotos reals.

 

Els ocells del món – Flamboyant

Llibres d'ocells per a nensEls ocells del món Segueix aquests ocells rodamons i prepara’t per a un viatge únic al voltant del planeta acompanyat dels tucans del Brasil i els frarets d’Islàndia, els hoatzins del Perú i les grues de Kènia, els pingüins de l’Antàrtida i els kiwis de Nova Zelanda. Podreu pintar especies espectaculars, plomatges impossibles al seu hàbitat natural.

Il·lustrador : Emilie Lapeyre

 

Inventari il·lustrat dels ocells – Kalakandra

Llibres d'ocells per a nens

Inventari il·lustrat d’ocells Des del pingüí. fins al colibrí, de l’oreneta fins a la merla… unes 80 espècies d’ocells que fan el niu, volen i trinen dins aquestes pàgines plenes de plomes acolorides.

 • Autor: Virginie Aladjidi
 • Il·lustrador: Emmanuelle Tchoukriel
 • Traductor: Mariam Chaïb

Ocellets, ocells, ocellots – El Cep i la Nansa

Llibres d'ocells per a nens

Ocellets, ocells, ocellots. Una divertida guia per descobrir aquests animals tan especials que ens observen des de l’aire i que, sovint, ens passen desapercebuts. 50 il·lustracions i 50 poemes per endinsar-te en el món dels ocells i aprendre a estimar-los.

 • Autor: Lola Casas
 • Il·lustrador: Òscar Julve

 

La meva primera guia d’ocells – Editorial Galera

Llibres d'ocells per a nens

La meva primera guia d’ocells Una pràctica guia de camp especialment dirigida als més petits. Conté divertides il·lustracions, fotografies a tot color de cadascuna de les espècies. S’hi afegeix un complet CD amb els diferents cants i reclams de totes les aus ressenyades. Ideal per iniciar-se en l’apassionant món de l’ornitologia de camp d’una manera pràctica i divertida. Conté fitxes completíssimes d’una trentena d’ocells, agrupades per hàbitat (boscos, camp i ciutat, zones humides).

 • Autor: José Luis Gallego
 • Il·lustrador: Òscar Julve

Guia d’ocells per a nois i noies – Cossetània

Llibres d'ocells per a nens

Guia d’ocells per a nois i noies. Aquesta guia vol ser una eina per endinsar-se en el món de l’ornitologia. Estructurada de forma entenedora i amable, sense que sembli que és un tema complicat i difícil. I és que realment no ho és, només depèn del nivell que vulguem assolir.

 • Autor: Màrius Domingo
 • Il·lustrador: Coia Dols
 • Col·lecció: Guies de camp

 

Llibres d’ocells per als més petits

Llibres d'ocells per a nens

L’ocell – Combel

L’ocell Els animals són els protagonistes de ZOO, la nova col·lecció del Cavall Volador de Combel que combina magnífiques il·lustracions amb fotografies en color, acompanyades d’uns textos senzills i divertits amb lletra de pal i manuscrita.

 • Autor: Montse Ganges
 • Il·lustrador: Anna Clariana
 • Categoria: Per a primers lectors
 • Col·lecció: Cavall ZOO. Qui sóc?
 • Edat: a partir de 3 anys

Els ocells – Estrella Polar

Els ocells El meu primer llibre de sons: 6 sons per escoltar i 6 imatges per mirar. Aprèn el cant dels ocells. 1 paraula, 1 imatge 1 so.
 • Col·lecció: Llibres de sons
 • Edat: a partir de 3 anys

Bones lectures !!!

Trobareu més novetats al Pinterest de Ralets i a la nostra secció de Literatura infantil i juvenil

#totnensLlibres #PetitsLectors

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *