Plego, ocells de paper per plegar i enganxar

Quan vàrem veure aquests ocells de paper vàrem quedar meravellats. La mallerenga, el pit-roig o el mussol, tres dels ocells que podem trobar en els boscos i en alguns parcs de casa nostra. Darrera d’aquest tres ocells hi ha l’empresa Plego. Una empresa nova que arranca a finals de l’any passat i que basa el seu projecte en veure les possibilitats que dóna el paper. Inspirats en la natura tenen com a objectiu convertir les formes orgàniques en fabuloses figures polièdriques. I ho ha aconseguit. La idea neix de les ganes de traslladar la creativitat a objectes tangibles, fets amb les mans. I, amb aquestes tres figures ho podeu fer. Plego, ocells de paper per plegar i muntar. Només us cal plegar. Plegar i enganxar cada peça amb paciència i delicadesa per anar donant forma al vostre ocell.

 

Quin us agrada més?  Difícil, oi?

 

Plego, ocells de paper per plegar i muntar

Plego, ocells de paper per plegar i enganxar

Es tracte d’una manualitat entretinguda i creativa que requereix una certa habilitat i paciència. No cal anar amb presses, s’ha de plegat a poc a poc. L’edat recomanable per a que els nens puguin fer el muntatge sols és la de dotze anys, però ja se sap que també depèn de cada nens. Així doncs, als més petits els hi caldrà el vostre ajut. Una feina que segur que la gaudireu plegats.

 

Plego, ocells de paper per plegar i enganxar

Si voleu podeu seguir les instruccions de com muntar els ocells mitjançant els vídeo tutorials.

 

 

Plego, paper i sense tisores

Plego, ocells de paper per plegar i enganxar

El paquet del pit-roig, Erithacus rubecula, conté 4 papers d’art de polpa tenyida, amb un 50% de cotó, un paper resistent a la llum. També inclou una fitxa didàctica amb les principals característiques de l’ocell junt amb les instruccions de muntatge. Les dimensions del pit-roig un cop muntat són de 22 x 22 x 0.5 cm.

Les peces venen pretallades i marcades per facilitar-ne el plegat i muntatge, d’aquesta manera no us caldrà tisores. Tots aquests materials es presenten en una carpeta resistent i atractiva. Només us caldrà cola blanca de manualitats per enganxar les peces de la figura.

 

 

Sorteig!!!

Gràcies a la col·laboració amb Plego sortegem un pit-roig entre tots els seguidors de totnens. Per participar al sorteig heu de deixar un comentar al post i fer-vos subscriptors del nostre butlletí. Ho podeu fer des d’AQUÍ.

Teniu temps fins el diumenge 26 a les 24:00

Sort a tothom !!!

sorteig plego

Núria Sanchis felicitats !!!

 

Plego, ocells de paper per plegar i enganxar

+info Plego

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save