Sortir en família: rutes saludables i app per a excursions

 

La Generalitat de Catalunya, sota el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES), ha dissenyat 800 rutes saludables aptes per a tothom. Es tracte de rutes saludables en família per a passejar tranquil·lament. Són itineraris variats i la majoria de curta distància que podreu trobar repartits per bona part del territori. Actualment inclouen uns 300 municipis i un total de 2.700 quilòmetres. Les rutes saludables per sortir en família asseguren recorreguts fàcils que proporcionen la dosi d’activitat física diària recomanada. Els recorreguts poden ser urbans, periurbans i naturals i consisteixen en nivells fàcil o moderat a l’abast de tothom. Poden ser una bona manera i l’excusa perfecte per sortir en família per conèixer diferents punts del país.

 

rutes saludables en família

Aquests itineraris saludables són també un bon motiu per donar a conèixer punts concrets del territori. Tots els seus itineraris tenen un valor afegit al purament saludable, esdevenen itineraris històrics i naturals. Trobareu rutes d’interès històric i patrimonial o indrets natural i paisatgístic. Rutes que transcorren per antigues vies de ferrocarril, canals, camins públics, camins de ronda, senders… que tan es poden fer a peu com en bicicleta. Tots els itineraris estan pensats de manera segura, buscant sempre els millors passos i indrets per creuar les vies o carreteres.

Consulteu Mapa de rutes de Catalunya – PNPAF – PAFES a wikiloc

 

 

Catalunya Offline. L’App excursionista que no necessita cobertura mòbil

Encara que no té res a veure amb les rutes saludables per fer en família us deixem l’enllaç d’aquesta nova App per a excursionistes. Sempre va bé tenir un mapa al sortir amb nens d’excursió per la muntanya.

Sortir en família: rutes saludables i app per a excursions

Aquesta aplicació per a mòbils us permet moure-us pel territori, prendre punts i gravar rutes amb el GPS encara que no tingueu cobertura de dades al vostre mòbil. App Catalunya Offline és una aplicació per mòbil feta per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) .

 

Bones rutes, família !!!!

 

+ rutes per comarques

+ rutes per àmbit territorial

Save

Save

Guia sortides per anar en família