baner cavatast

Terra Alta excursions i activitats amb nens

Terra Alta

Terra Alta excursions i activitats amb nens

La Terra Alta és constituïda per un conjunt de terres enlairades situades al marge dret de l’Ebre. Esta formada per dotze municipis d’una gran varietat paisatgística i Gandesa n’és la seva capital. Forma part de la denominació de Terres de l’Ebre. El Parc Natural del Ports, la Via Verda i el Santuari de la Fontcalda són dels indrets més visitats, igual que tot el que envolta Horta de Sant Joan amb l’espectacular Roques d’en Benet o visitant els racons que van meravellar a Picasso.

La Via Verda us permet fer la ruta de manera suau en bicicleta i resulta força divertida per fer amb en nens. El tram de Bot a la Fontcalda és molt concorregut per famílies i en temporada d’estiu us podeu remullar. La ruta dels Estrets d’Arnes no presenta dificultats, podreu gaudir de les altes parets de conglomerats, el bonic Toll Blau i si teniu sort, de l’espectacle de rapinyaires. Al final del post trobareu més informació i enllaços

Parc Natural dels Ports

  • Els municipis que formen part del Parc Natural dels Ports tenen els seus nuclis de població situats fora dels límits del Parc, a la part baixa dels diferents vessants del massís. Cada un dels pobles ofereix una via d’entrada a l’espai natural. En aquesta comarca hi trobem els municipis de: Arnes, Horta de Sant Joan i Prat del Compte.

Més informació i enllaços

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *