baner tram baix

Què fem?

Gorgs de Les Olles d’Horta de Sant Joan

  1. Home
  2. »
  3. Gorgs de Les Olles d’Horta de Sant Joan
adreça:
Horta de Sant Joan Terra Alta (la)
coordenades: 40.981961 / 0.356452

 

 

 

Els Gorgs de Les Olles d'Horta de Sant Joan són un conjunt de gorgues de força profunditat situades en un Espai d’interès natural del riu Canaletes. L'aigua travessa uns bancs de roca formant uns espectaculars engorjats i unes basses d’aigua a diferent nivell. L’olla amb més profunditat té una fondària d'11 metres. A tocar de les gorgues hi ha una zona d’aparcament. Les roques de les vores són força planes per estirar-hi la tovallola i prendre el sol.

Gorgs de Les Olles d'Horta de Sant Joan

Les Olles, dins el terme municipal d’Horta de Sant Joan, són un conjunt de gorgues de força profunditat, a les quals es poden realitzar salts des de la roca, així com remuntar un petit tram del riu Canaletes.

Gorgs de Les Olles d'Horta de Sant Joan
Un indret natural molt bonic que cal cuidar i respectar.

Com arribar-hi:

  • Des d’Horta de Sant Joan cal anar en direcció al Convent de Sant Salvador, pel camí que surt d’Horta de Sant joan i seguir durant 6 quilòmetres la pista en direcció a Bot. L’espai es troba senyalitzat.
  • Per arribar-hi desde Bot: Cal sortir per la carretera T-3301 en direcció a Prat de Comte. A uns 3 quilòmetres a ma dreta es troba la pista que condueix a Horta de Sant Joan, on recorrent 1 quilòmetre s’arriba a les Olles 

 

Altres activitats d'interès

 

INSTAGRAM