Destí: Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta de nou pel turisme de proximitat i sostenible. Ho fa a través de la proposta “Explora el Vallès”, que ofereix una guia de viatge amb recursos i propostes per fer als diferents municipis. Una proposta adreçada tant a la gent de la comarca com als que venen de de fora. Pensada per als qui els agrada fer excursions, visitar patrimoni, gaudir de la restauració i serveis. La comarca ofereix un ventall ampli de possibilitats per a tot tipus de públic. Preparats per l’estiu?  Destí: Vallès Occidental – Objectiu: Explora el Vallès

#exploraelvalles

 

Destí: Vallès Occidental

Explora el Vallès

L’objectiu de la campanya promocional d’aquest estiu és, d’una banda, promocionar la comarca i els seus atractius: naturals culturals i gastronòmics, amb un especial atenció al sector serveis, greument afectat per la crisi, donant suport a la reactivació econòmica del sector. D’altra banda, protegir i cuidar els espais naturals de l’ús intensiu que es produeix arran del confinament, amb un considerable augment de visitants arran de la descoberta de l’entorn, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització.

Consulteu totes les propostes d’activitats, rutes, museus, serveis, espectacles… que trobareu a la comarca.

 

 

Explora el Vallès Occidental. Guia d’activitats

Explora el Vallès

Es tracta d’una GUIA que té la pretensió de posar a la disposició de les famílies i les escoles una recepta de cuina oberta i combinable que ajudi a fer valdre el patrimoni natural i cultural a partir de desenvolupar activitats educatives en els entorns més propers de la comarca del Vallès Occidental, prenen com a base la gran varietat de patrimoni, natural i cultural de la comarca.

Aquesta és una eina educativa que té com a objectiu final el coneixement del territori i el seu patrimoni. Una proposta  que et permet descobrir, examinar, investigar i reflexionar per a conèixer, aprendre, experimentar i estimar  la comarca i el seu patrimoni.

Podeu descarregar-vos el quadern de bitàcora per fer d’exploradors i descobrir racons de la comarca. Ideal per fer en família.

També teniu l’opció de descobrir el Vallès amb les propostes adreçades a les escoles.

 

Punts d’informació Turística al Vallès Occidental

Actualment trobareu fins a 25 punts d’informació turística acreditats. AQUÍ els trobareu tots. Estan repartits per tota la comarca. Els establiments i serveis turístics acreditats es doten amb productes turístics i material promocional per tal de poder informar als visitant.

 

Viu el Vallès!