baner cavatast

Com fer un vaixell impulsat per un globus
| | |

Com fer un vaixell impulsat per un globus

Com fer un vaixell impulsat per un globus

veure font original

Avui us mostrem com fer un vaixell impulsat per un globus per poder-lo fer anar a la banyera, la piscina o en qualsevol altre lloc d’aigua. Es tracte d’una joguina que els nens poden fer de manera senzilla. No fa falta cap disseny especial però cadascú el pot guarnir el globus si li ve de gust. Fer-lo anar també és fàcil, simplement s’ha d’inflar el globus i posar el tub en la forma correcte. Pot resultar molt divertit quan es disposa de temps per estar jugant a la banyera o per jugar a l’estiu.

 

Com fer un vaixell impulsat per un globus. Un vaixell d’esponja

Com fer un vaixell impulsat per un globus

La gràcia d’aquest vaixell és que l’aire del globus surt expulsat pel tub fent que aquest es mogui com si fos una llanxa. L’esponja s’utilitza com a base i suport del globus. En aquesta ocasió s’ha fet servir una esponja perquè el nen la pot tallar i donar-li forma que vol.

Sempre és millor que feu el forat per on ha de passar el coll del globus en el centre del vaixell. Així aquest quan es mogui ho farà en línia recte. Ho podeu mesurar amb un regle i un transportador. També ho podeu fer, de manera molt més ràpida, amb un cop d’ull.

Com fer un vaixell impulsat per un globus

  • Un cop trobat el centre del vaixell cal que feu un tall per on s’ha de passar el coll del globus.
  • Poseu un tub de plàstic al forat del globus per inflar-lo. El tub serà per on surtirà l’aire.
  • Un cop inflat ja el podeu posar a l’aigua.

Perquè el vaixell pugui sortir a propulsió cal que el poseu en una superfície prou gran per donar-li espai de moviment. Us pot servir la banyera, una piscina per a nadons o una mini piscina inflable. Us cop heu vist que funciona el podeu portar al parc per fer-lo anar en un estany. En aquest cas millor que li lligueu un cordill per poder-lo recuperar.

 

Important

Com fer un vaixell impulsat per un globus

Quan tingueu el globus inflat i, a punt de posar-lo a l’aigua, assegureu-vos que el tub està posar en horitzontal al vaixell just a la part de sota. I surt per la part del darrera de l’esponja. Si el deixeu en vertical, quan el poseu a l’aigua el vaixell sortirà cap a munt i s’enlairarà.

 

Bona feina !!!

Fem i juguem !!!

 

 

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *