Decoració nadalenca inspirada en quadres famosos
| | | |

Decoració nadalenca inspirada en quadres

No ens hem pogut estar de portar-vos aquest decoració nadalenca inspirada en quadres famosos. Si sou dels que us agrada la decoració més tradicional o la de caire minimalista igual no us encaixa. Ara bé, si li voleu donar un toc molt personal, de color i sobretot molt diferent i artística, sí. A nosaltres ens ha agradat, encara que confessem que per a la decoració nadalenca igual no la posaríem. Però com que els gustos son com son aquí els teniu.

Decoració nadalenca inspirada en quadres famosos

Decoració nadalenca inspirada en quadres famosos

Al compte d’Instagram no diu com estan fetes aquestes boles i estrelles per penjar a l’arbre de Nadal. Ara bé, fent servir una mica la imaginació, veient la foto es pot arribar a deduir. Es poden comprar les boles o altres figures nadalenques fetes de plàstic transparent però si son previsors podeu anar guardant diferents tapes o envasos de plàstic rígid per fer-les. Dibuixeu sobre el plàstic, retalleu-lo i feu un petit forat per poder-hi penjar un fil o cordill. Dibuixeu amb retoladors permanent el vostre disseny. Us podeu inspirar, com en l’exemple, d’un quadre famós, o fer el vostre lliurement. Ompliu l’arbre de boles, estrelles, angelets, espelmes…

Aquestes peces han estat encarregades per la London Graphic Centre. I l’artista s’ha inspirat en quadres famosos de; Van Gogh, Kamdinsky, Mondrain, Matisse i Roy Lichtenstein. I vosaltres, quins artistes escolliríeu?

Bona feina!!!

NADAL AMB NENS

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *