baner cavatast

| |

Manualitats de Nadal: 5 calendaris d’advent a tot color

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors1

Ampliem el post de Manualitats de Nadal i calendaris d’advent que us varem mostrar l’altre dia per afegir-hi 5 calendaris d’advent a tot color, cinc propostes molt diferents que pensem que us poden agradar. Aquests calendaris, que també podeu fer amb els nens, són senzills i divertits de fer encara que en algun punt els hi haureu de donar un cop de mà. Tots, a la seva manera, tenen l’afegit del color com a part del seu atractiu.

Aprofiteu aquests últims dies de novembre per preparar les manualitats de Nadal que us calen per decorar la casa pensant, però, que si voleu posar un calendari, aquest, haurà d’estar llest abans del dia 1 de desembre. A treballar !

Calendari d’advent amb muntanyes de paper

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors3veure font original

Un original calendari d’advent de muntanyes nevades fetes amb cartolines de colors verds i blaus, la cartolina vermella està reservada per l’últim dia. A l’enllaç podreu veure el tutorial, en forma de fotos, de com s’han de fer tots els plecs a la cartolina i de com s’afegeix el paper blanc per deixar el cim nevat. Es un calendari d’advent elegant i molt decoratiu que per contra no admet ni regals ni xocolatines, l’haureu d’omplir amb missatges engrescadors i de desitjos de felicitat.

El calendari d’advent de casetes de paper de krokotak

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors5 veure font original

Com cada any des de krokotak ens ofereixen creatius calendaris d’advent i altres manualitats molt acolorides i treballades. L’originalitat del calendari rau en la seva confecció que si a simple vista podria pensar-se que les cases són bosses de paper en realitat són cartolines perfectament plegades.

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors6

Cal fixar-s’hi en dues coses l’elaboració treballada de cada detall de les cases: porta, finestres, taulat i el fet de que el calendari s’amplia més enllà del 25, arriba fins el dia 31.

Calendari d’advent amb números en feltre

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors8veure font original

aquest calendari d’advent fet amb rombes de feltre el podeu guardar fàcilment d’un any a un altre. Cada dia del calendari està format per dues peces de feltre iguals que us caldrà cosir, d’aquesta manera fareu petites bosses on hi podreu guardar un caramel o un petit bombó.

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors7

Els nens us poden ajudar a pintar els números o a escollir el tronc.

Calendari d’advent en forma de corona de tubs de cartró

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors4veure font original

Els tubs de paper de vàter no hi poden faltar en una selecció de manualitats de Nadal com aquesta. Ja us vàrem mostrar com fer 25 calendaris d’advent amb paper i cartró fàcils de fer. Aquest també és molt senzill, a l’enllaç hi trobareu tots els passos, us caldrà però, rotllos de paper, fruits secs o caramels i paper Pinotxo de diferents colors.

Calendari d’advent fet amb caixes i en forma d’arbre de Nadal

totnens-manualitatnadal-calendari-advent-colors2veure font original

Una altre tipus de calendari d’advent és aquest model fet amb petites caixes de cartolina que ben col·locades dibuixen un arbre de Nadal. Al ser caixes hi podeu guardar petites joguines, caramels, xocolata, missatges o res. us deixem el pdf per poder imprimir les caixes. A l’enllaç hi trobareu tota la informació.

Bona feina !!!

visiteu el nostre taulell de Pinterest de Nadal hi trobareu més fotos

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *