| | | |

15 manualitats amb blocs de fusta per jugar

totnens-manualitats-blocs-fusta4

Els blocs de fusta són d’aquelles joguines que permeten als nens fer un joc creatiu i diferent en qualsevol moment. Blocs de fusta en forma de cubs per fer-los servir per apilar, fer barreres, castells o torres altíssimes per després desmuntar-los i  fer els trencaclosques amb els dibuixos que hi apareixen a cada o  crear personatges o aprendre a llegir… El joc és pràcticament il·limitat i no depèn exclusivament del dibuix del bloc sinó de les ganes que els nens tenen per jugar a un determinat joc o inventar-se’n un altre. Us deixem 15 manualitats amb blocs de fusta per que feu jocs o elements decoratius.

15 manualitats amb blocs de fusta per jugar

En el post d’avui us hem volgut portar diferents maneres de decorar els blocs de fusta per després crear jocs específics que els nens poden variar quan els hi convingui. Així podeu crear jocs per aprendre les lletres, les formes geomètriques, blocs de fusta trencaclosques, blocs per aprendre les parts del cos… o simplement blocs de fusta decoratius amb fotos familiars.

Creatius trencaclosques amb blocs de fusta

totnens-manualitats-blocs-fusta6

totnens-manualitats-blocs-fusta8veure font original

Per fer un trencaclosques amb els blocs de fusta en forma de cub necessitareu 6 dibuixos, fotos o papers decoratius diferents, un per cada cara del cub. Us hem portat aquest model perquè pugueu veure que un paper decoratiu bonic us pot servir per fer un trencaclosques original.

 

totnens-manualitats-blocs-fusta16veure font original

També podeu pintar les cares del cub per fer un trencaclosques molt creatiu. En aquest cas un trencaclosques que treballa, de manera original i simple, les formes geomètriques i les lletres.

 

totnens-manualitats-blocs-fusta5veure font original

Trencaclosques minimalista i elegant pintat a mà, escolliu sis dibuixos simples que els nens puguin reconèixer i muntar sense massa complicacions.

Abecedaris fets amb blocs de fusta

totnens-manualitats-blocs-fusta7veure font original

Un original abecedari fet amb blocs de fusta amb simples ratlles negres. Resulta força atractiu però creiem que poc pràctic si ha d’anar destinat a ensenyar i fer reconèixer les lletres de l’abecedari als nens. El podeu fer com a element decoratiu per escriure el nom del nen per decorar l’habitació infantil.

totnens-manualitats-blocs-fusta10veure font original

En aquest cas teniu un abecedari clàssic fet amb cubs de fusta, per fer-lo més atractiu primer s’han pintat els blocs de diferents colors i després se’ls hi han enganxat les lletres.

Blocs de fusta per decorar i jugar

totnens-manualitats-blocs-fusta9

totnens-manualitats-blocs-fusta1

totnens-manualitats-blocs-fusta14

Us hem portat diferents maneres d’utilitzar els blocs de fusta per jugar. Podeu comprar blocs de fusta de diferents mides i formes per després pintar-los amb cares, elements del paisatge o vehicles perquè els nens facin construccions i s’inventin escenaris de joc. Una altra possibilitat és la de pintar de manera decorativa els blocs.

Finalment també podeu fer servir blocs de fusta per fer manualitats de reciclatge com els robots o personatges de la foto, el pirata, però és una joguina de disseny decoratiu que també podeu fer vosaltres amb els nens.

Cares, personatges i fotos amb blocs de fusta

totnens-manualitats-blocs-fusta11

totnens-manualitats-blocs-fusta2

Dibuixeu personatges, enganxeu fotos per treballar els vestits, els oficis, la família…

Creatius segells d’estampació fets amb blocs de fusta i goma eva

totnens-manualitats-blocs-fusta15veure font original

totnens-manualitats-blocs-fusta12

En aquest cas el bloc de fusta és simplement la base d’un segell d’estampació fet per vosaltres; lletres, siluetes, figures geomètriques… podeu crear el segell d’estampació a mida.

Fem escultures amb blocs de fusta

totnens-manualitats-blocs-fusta13

Finalment els blocs de fusta us poden servir per començar una escultura, ja sigui un paó o una de més moderna i abstracte.

Bona feina !!!

A jugar !!!

+ manualitats per a nens

trobareu més manualitats per jugar al taulell tot nens de Pinterest manualitats per jugar

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *