baner tram baix

| | | | |

com exposar els dibuixos dels nens a casa

totnens-deco-habitacio-pintar5

A tot artista li agrada exposar les seves peces d’art. Els nens es senten especials si els hi dediquem un espai de la casa per poder penjar o mostrar algunes de les seves creacions. Dibuixos i manualitats que han fet a l’escola o a casa. Us deixem idees de com exposar els dibuixos dels nens a casa.

Foto capçalera veure font original

Com exposar els dibuixos dels nens a casa

Hi ha molts espais en una casa que poden resultar ideals per fer-los servir com a mini galeries d’art dels petits artistes. Aquestes poden tenir un format més fixa, en forma de quadres emmarcats i penjats directament a la paret. També podeu optar per fórmules més modernes com ara tipus estenedor, vinils decoratius, suros…

 

Cinc galeries d’art infantil a casa

Començant per l’habitació infantil. Reserveu un tros de la paret de l’habitació dels nens per penjar-hi els dibuixos que el nen vulgui mostrar. En aquesta primera foto hi ha dues opcions. Es pot enganxar el full a la paret on prèviament s’hi ha col·locat un vinil decoratiu de marcs de quadres. Visualment queda força atractiu i els dibuixos es poden canviar quan es vulgui. També podeu penjar un filferro en forma d’estenedor a la paret. Aquesta opció permet, amb agulles d’estendre,  penjar els dibuixos o algunes manualitats.

totnens-deco-habitacio-pintar3

Una altra opció és la de penjar a la paret un suro o un taulell de fusta per poder-hi enganxar els dibuixos infantils. Si el taulell el col·loqueu a l’habitació dels nens podeu fer com a la foto. Afegir un llistó per penjar-hi els pots per guardar els estris de les manualitats.

totnens-deco-habitacio-pintar4

Un racó reservat a les manualitats. I una paret on poder penjar, de maneres diferents, els dibuixos i les manualitats. Creatius marcs de quadres en estils i materials diferents en una paret molt viva i creativa en un espai acollidor que convida a fer manualitats.

totnens-deco-habitacio-pintar1

En aquest cas es tracta d’omplir la totalitat de la paret amb els dibuixos fets pels nens. Penjar-los de manera senzilla amb una miqueta de cinta adhesiva transparent o fent servir les decoratives cintes washi tape.

totnens-deco-habitacio-pintar2

Una paret del corredor, l’entrada a la cuina, reservar un espai de l’habitació dels pares o del menjador per penjar-hi aquests estenedors i crear una galeria d’art que segur que agradar molt als nens. Es una manera d’integrar-los a la llar més enllà de l’espai individual de la seva habitació. Penjats amb aquestes pinces de disseny queda una zona molt viva i activa.

Més idees per penjar els dibuixos dels petits artistes

marcs per posar dibuixos

Al marcat podeu trobar marcs especials per posar i treure els dibuixos de manera simple i fàcil.

com exposar els dibuixos dels nens

Podeu fer els marcs pintant quadres o requadres amb pintura a la paret per després enganxar-hi el dibuix. Una altra manera ben original de fer un marc és reutilitzant objectes com safates o plats.

dibuixos penjats amb agulles

com exposar els dibuixos dels nens a casa

dibuixos a la porta

Us deixem un recull de fotos amb diferents maneres de penjar els dibuixos dels nens. Tipus estenedors amb pinces o agulles amb marcs, cordills o barres penjats a la paret.

 

dibuixar i pintar

+ com decorar les parets

+ idees decoració a Pinterest

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat