totnens-ninots-lauvely5

Lauvely  és la marca de disseny, il·lustració i ninots teixits de la dissenyadora Laura Cima. Una botiga online que acaba d’obrir la persiana just aquest dilluns 26 d’octubre. A la botiga online hi trobareu els ninots amics dels nens, els Friends, ninots inspirats el l’univers del circ i les fantàstiques històries de pirates i sirenes. Tots els ninots estan fets amb llana d’ovella 100% de primeríssima qualitat i brodats delicadament, un a un, a mà cosa que els fa exclusius i únics. Estan molt ben acabats i són molts agradables al tacte, per això, estan pensats perquè puguin esdevenir els companys de jocs i somnis dels nens. La seva mida i el fet de poder-los agafar amb comoditat els fa ideals perquè els petits se’ls puguin emportar a tot arreu.

Els ninots de llana fets a mà de Lauvery

Hi trobareu ninots del món del circ com ara ballarines, l’home i la dona bala, el simpàtic lleó, el silenciós mim, l’home forçut, el rei mico o l’elefant pallasso. Cada personatge té un nom i una petita història que trobareu a la web o en les etiquetes que acompanyen a cada personatges quan els compreu.

Difícil elecció, tots tenen un atractiu que els fa especials.

totnens-ninots-lauvely9

totnens-ninots-lauvely7

totnens-ninots-lauvely1

totnens-ninots-lauvely8

totnens-ninots-lauvely6Pirates a la vista !!!

totnens-ninots-lauvely2

o sirenes que es poden triar en tres colors diferents.

Les làmines infantils de Lauvely

totnens-ninots-lauvely4

totnens-ninots-lauvely3

Amb els mateixos personatges que els ninots de llana podeu trobar acolorides làmines infantils del circ, pòster infantil del pirata Jack o les lamines de sirenes. S’imprimeixen per encàrrec i disposen de tres mides diferents.

+info Lauvely