| |

Taulell magnètic per decorar la paret de l’habitació infantil

totnens-pissarra-magnetica-paret3veure font original

Us portem  una idea decorativa i molt pràctica com a zona de joc i aprenentatge per decorar la paret de l’habitació dels nens. Es tracta de muntar una taula o pissarra magnètica un tan especial a la paret de l’habitació infantil ja que se li ha incorporat una peça de tela. Els nens hi podran jugar amb les lletres o peces magnètiques i posar i treure sempre que vulguin. Mireu la ciutat magnètica que us varem ensenyar a fer aquí. L’hem trobat original i pensem que també us pot servir per penjar a qualsevol altre paret de casa -només us caldrà canviar les mides i el disseny de la tela si el voleu posar a la cuina, el lavabo, el rebedor…

La particularitat d’aquesta taula magnètica es el fet d’haver-la vestit o decorat amb una peça de tela fina i, és precisament això, el que li dóna el toc personal i li afegeix la gràcia decorativa.

Així, tan important és escollir un bon taulell o plataforma metàl·lica com triar un disseny divertit i alegre de la tela amb el que el voleu folrà. En aquest cas s’ha escollit un circuit geomètric de carreteres amb cotxes vermells. El taulell es força gran perquè el nen hi pugui enganxar un munt de peces per jugar.

Com per una pissarra magnètica amb tela per l’habitació infantil

totnens-pissarra-magnetica-paret2

Material per fer el taulell

  • trieu el taulell que sigui magnètic, procureu que sigui d’un material que no pesi massa.
  • Cola d’esprai o la que tingueu que serveixi per enganxar a la planxa
  • una tela amb dissenys divertits
  • cola calenta de pistola

Com podeu veure les fotos s’ha d’estendre bé la tela al taulell i enganxar-lo. Resseguiu amb la mà per tal d’eliminar totes les arrugues o bosses d’aire. Per enganxar la part sobrant de la tela s’ha fet servir cola calenta que li dóna més adherència.

Pengeu el taulell a la paret i a jugar !

totnens-pissarra-magnetica-paret1

Una pissarra magnètic pràctica i decorativa.

Bona idea !!!

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *