totnens-adhesius-foto-animals-keka-amsterdam2

Segurament ja coneixeu aquests impressionants adhesius de fotos d’animals de l’empresa holandesa KEK Amsterdam, però en el repàs que anem fent de marques de decoració per l’habitació infantil no la podien deixar d’incloure. Per a tots els qui us agradin els animals o les decoracions singulars i diferents, les propostes decoratives per a la paret que ofereix aquesta marca holandesa us poden interessar; vinils decoratius, adhesius, il·lustracions, papers pintats… Com diuen, il·lustracions dissenyades amb el cor i l’ànima.

Fixeu-vos en les dues fotos de la capçalera del post, el detall de la guineu, sembla realment que estigui asseguda a l’habitació observant què hi ha damunt del seu cap, són fotos de gran qualitat transformades en vinils decoratius.

Podeu trobar una amplia diversitat d’animals, una col·lecció de papallones, animals del bosc, gats i més gats… també tenen una gran sèrie d’arbres i troncs, tot combinable i que us permeten fer composicions singulars i personals. Tots els adhesius són mats de gran qualitat i es poden enganxar en qualsevol superfície plana i seca. Resistents a l’aigua i es poden netejar fàcilment.

Les foto vinils d’animals del bosc de KEK Amsterdam

totnens-adhesius-foto-animals-keka-amsterdam5

Trobareu pràcticament tots els habitants del bosc, des de petits esquirols a l’imponent duc o un immens ós bru.

La col·lecció de fotos vinils de gats de KEK Amsterdam

totnens-adhesius-foto-animals-keka-amsterdam3

Si us agraden els gats doneu un cop d’ull a tots els vinils decoratius de gats que tenen en el seu catàleg, en trobareu de diferents races, colors i en diferents postures.

Vinils decoratius de papallones

totnens-adhesius-foto-animals-keka-amsterdam1

Un toc diferents i original per decorar un espai de la paret o l’armari de l’habitació infantil.

Foto adhesius d’animals salvatges de KEK Amsterdam

totnens-adhesius-foto-animals-keka-amsterdam4

Depenent de com els enganxeu els adhesius podeu obtenir resultats molt diferents, en el primer cas, un adhesiu sobre l’altra en forma d’original mesurador d’alçada. En la segona opció, una singular colla d’amics.

Els murals que expliquen històries de KEK Amsterdam

totnens-adhesius-foto-animals-keka-amsterdam6

totnens-adhesius-foto-animals-keka-amsterdam7

Si preferiu un enorme mural per omplir una de les parets de l‘habitació dels nens mireu les propostes que tenen. Murals impresos en paper de gran qualitat, ecològic i biodegradable que venen tallats en tires de fàcil col·locació. Il·lustracions d’artistes coneguts com ara FIEP Westendorp, Marije Tolman i Noelle Smith convertits en magnífics murals plens d’històries.

 

+info KEK Amsterdam

+ deco parets habitació infantil