totnens-mobles-infnails-plyroom1

Avui us volem presentar una marca de mobles de disseny, Plyroom, una firma australiana inspirada en els disseny italià i que ofereix mobles amb aires nòrdics, lleugers, funcionals i sostenibles. Plyroom ha creat una línia de mobiliari infantil, mobles evolutius pensats per les necessitats dels més petits però que ofereixen la funcionalitat d’anar creixent a mesura que les necessitats dels nens varien. Es tracte de mobles infantils de qualitat fets a mà, fets amb cura i seleccionant només fustes tretes de boscos gestionats de forma sostenible.

Les peces són senzilles, flexibles i estèticament guarden l’aparence de les peces d’encaix d’un joc infantil de construcció, com un trencaclosques que es pot muntar sense peces ni cargols o claus. Un disseny modern, original i intemporal de fusta contraxapada de color clar que podeu coordinar amb pràcticament qualsevol tipus de decoració o ambient.

A tot nens no acostumem a portar-vos articles que no es puguin aconseguir, de manera senzilla. Sempre mirem de buscar les botigues, ja siguin físiques o online properes al territori o les que ofereixin uns costos de transport mínimament acceptables. Però, la veritat, veient l’atractiu disseny d’aquests mobles i joguines us els hem volgut mostrar. Pregunteu el preu del transport, els mobles venen desmuntats, cosa que fa reduir volum i per tant costos.

Els llits i complements de Plyroom

totnens-mobles-infnails-plyroom3

El bressol Ava ara convertit en llit infantil

totnens-mobles-infnails-plyroom10

El llit infantil Sleigh i el model Singolo,  un llit flexible que el protegeix perfectament el nen en la seva transició del bressol al llit, però prou gran per a un matalàs estàndard. Les peces protectores (peces trineu) es poden treure fàcilment quan no es necessiten. La taula d’estudi és el bressol girat del revés, una manera pràctica i sostenible d’allargar els mobles i adaptar-los a les noves necessitats dels nens.

totnens-mobles-infnails-plyroom9

Una mini tauleta de nit Happy Palace, amb el mateix disseny original de la sèrie. També disposen d’un calaix per posar sota del llit.

Lliteres i llits elevats infantils de Plyroom

totnens-mobles-infnails-plyroom2

totnens-mobles-infnails-plyroom4

Cap nen es resisteix a l’atractiu fet d’enfilar-se en un llit elevat o en una llitera. La llitera Castello Bunk Bed de Plyroom té unes línies netes aerodinàmic, juntament amb corbes de fusta contraxapada de color clar. Obertures rodones en les bases de llit creen un element de diversió per als nens. El Dream Could Loft Bed, és un llit elevat que permet als nens tenir una zona inferior reservada al joc o l’estudi.

Mobiliari per a nadons de Plyroom

totnens-mobles-infnails-plyroom8

El bressol Ava per als més petits.

totnens-mobles-infnails-plyroom7

A4 Change Table és la calaixera canviador de Plyroom.

Les joguines sostenibles de Plyroom

totnens-mobles-infnails-plyroom6totnens-mobles-infnails-plyroom5

Mireu algunes de les joguines que hem trobat a la seva web, maquina de fer fotos, binocles o aquest mussol per cosir. Aneu a la web, hi trobareu més joguines i complements, tots amb el mateix gust i disseny.

+info Plyroom