totnens-decoracio-emprempta2

Avui us portem una altra proposta creativa que hem trobat a la plataforma Etsy, thumbprintportraits, es tracte de personalitzar l’empremta d’un nen o també d’un adult amb els títols de llibres i autors que més agradin. Una feinada que requereix la mateixa dosi de creativitat com de manualitat.

totnens-decoracio-emprempta1

Per fer aquest original quadre s’agafa l’empremta real del nen o de l’adult, d’aquesta manera l’obra és completament personal i única. Es poden demanar en diferents mides l’estàndard per a nens és de 18″ x 24″.  Quan feu la comanda us enviaran el material necessari, tinta, esponja i targeta perquè hi poseu l’empremta. Un cop ho rebin l’ampliaran a la mida demanada. També se’ls hi ha de proporcionar una llista de 50-60 títols dels llibres favorits. Amb la llista crearan tires de text amb un paper translúcid amb un toc plastificat per poder resseguir l’empremta.

totnens-decoracio-emprempta3

Partint d’aquesta mateixa idea podeu fer una manualitat similar retallant tires de fotos de revistes i resseguir la vostra empremta, inventar-ne una o fent un dibuix per retallar i enganxar tires de papers de color .