| |

Les banderoles decoratives de Little and Co

totnens-decoracio-litlle-and-co1

Intagram, al igual que Pinterest són una font d’inspiració, s’hi poden trobar propostes decoratives per a tots els gustos i resulten ideals quan es busquen idees decoratives per translladar, en aquest cas, a l’habitació infnatil. Nosaltres hem descobert Little and Co, aquesta marca anglesa de banderoles infnatils decoratives a Instagram buscant fotos d’habitacions infnatils alegres i acolorides.

Us hem portat 7 propostes d’habitacions alegres per als nens, evidentment totes inclouen alguns dels models de les banderoles de Little and Co, però també cal destacar-ne la resta de complements; roba de llit plnna de colors i amb dissenys molt moderns, mobiliari infantil de marques actuals, llits de ferro per l’habitació infantil, garlandes de colors amb formes geomètriques, coixins decoratius… segur que trobareu idees per traslladar-les a l’habitació dels vostres fills.

Habitacions infantils en colors alegres

totnens-decoracio-litlle-and-co7

En la majoria de casos es tracte de propostes decoratives carregades de petits complements decoratius, detalls com làmines i quadres infantils, llums infantils de disseny, ja sigui amb plafons a ratlles o el modern llum en forma de conill. La roba de llit també forma part de la decoració, trieu-la de colors alegres que siguin combinables amb la resta de decoració.

totnens-decoracio-litlle-and-co6

 Habitacions infantils vintage

totnens-decoracio-litlle-and-co3

Una habitació infantil vintage plena de detalls de colors suaus, ja sigui per els mini vinils de la la paret, els colors de la tauleta de nit o l’origina pantalla del llum. No hi poden faltar les garlandes decoratives, en aquest cas de roba, en forma d’estrelles.

totnens-decoracio-litlle-and-co4

Podeu trobar banderoles decoratives per a tot tipus de decoració, en aquest cas de una decoració pastís amb aires retros on els quadre infantil del gelats i la banderola de gelats fan  joc amb la roba de llit i el coixins de fruites.

Habitacions infantils súper herois

totnens-decoracio-litlle-and-co5

Els súper herois tenen les seves banderoles de Batman en diferents colors.

Habitacions infantils per a petits excursionistes

totnens-decoracio-litlle-and-co2

Pel sol fet de canviar alguns dels complements decoratius de l’habitació podem crear ambients força diferents. Passar d’una habitació de súper herois a una habitació per a petits excursionistes i aventurers, un llum de la col·lecció núvols de Färg&Form, la garlanda de plomes del capçal del llit o les banderoles de muntanyes de Little an Co.

+info Little and Co

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *