| |

18 idees per decorar la calaixera de l’habitació dels nens

totnens-decoracio-calaixeres0

Les calaixeres són d’aquells mobles auxiliar que resulten gairebé imprescindibles en l’habitació infantil, ja sigui perquè funcionen com a canviadors en l’habitació dels bebès, per guardar les peces de roba interior o per tenir en ordre papers, les joguines petites o els petits tresors. 18 idees per decorar la calaixera de l’habitació dels nens.

 

18 idees per decorar la calaixera

Avui us mostrem 18 calaixeres de mides i d’estils ben diferents. L’important d’aquest tipus de mobles auxiliars és que els podeu adaptar i decorar al nostre gust per fer-ne així un moble amb estil propi i poder-lo integrar a l’ambient de l’habitació dels nens.

Com podreu observar hi ha calaixeres noves, d’antigues o reciclades, aquí l’important és veure idees que us puguin servir per adaptar-les a les vostres necessitats i gustos.

Personalitzar els tiradors de les calaixeres infantils

totnens-mobles-calaixeres1

Una manera molt senzilla i amb uns efectes decoratius molt alegres i divertits és personalitzar els tiradors de la calaixera o de la resta de mobiliari de l’habitació dels nens. Segurament que al mercat trobareu peces originals per fer-ho però si us agrada personalitzar encara més la calaixera podeu fer creatius tiradors amb petites peces o joguines que tingueu per casa.

Idees per pintar la calaixera de l’habitació dels nens

totnens-mobles-calaixeres2

Pintar la calaixera de colors i adaptar-los a l’ambient de la decoració de l’habitació infantil resulta també molt decoratiu. Encara que en la majoria de casos es pinta quan la calaixera és vella també ho podeu fer quan la calaixera és un model bàsic i no té cap atractiu especial. En aquests exemples els calaixos en tonalitats diferents li donen un efecte decoratiu més vistós. També podeu optar per folrar amb paper adhesiu i decoratiu cada calaix, com en el cas de la última foto.

Adhesius per a classificar la roba en la calaixera infantil

totnens-mobles-calaixeres3

Resulta molt efectiva en l’etapa en que el nen ha d’aprendre a guardar la seva roba. Un cop aprés podeu canviar amb certa facilitat els adhesius.

Calaixeres amb personalitat pròpia per a l’habitació dels nens

totnens-mobles-calaixeres10

Un moble antic ben restaurat i conservat pot resultar igual d’atractiu per l’habitació dels nens. En aquest cas aquest imponent aparador calaixera fa les funcions de canviador per al bebè. Aquí no necessiteu ni pintura ni adhesius per decorar-lo.

Calaixeres d’Ikea personalitzades. Hacks Ikea

totnens-mobles-calaixeres11

totnens-mobles-calaixeres12

Personalitzar els mobles d’Ikea amb els que s’anomena Hacks d’Ikea s’ha convertit en gairebé un art. Mobles bàsics de línies senzilles reconvertides en mobles de disseny gràcies als tocs personals de cada usuari.

Mini vinils decoratius per a personalitzar les calaixeres infantils

totnens-mobles-calaixeres4

totnens-mobles-calaixeres9

En aquest cas no es tracte d’utilitzar adhesius per identificar què conté cada calaix, sinó de fer servir els vinils decoratius de la paret de l’habitació infantil per decorar la calaixera.

Calaixeres amb aires vintage per a l’habitació dels nens

totnens-mobles-calaixeres5

Una capa de pintura amb efectes retro i uns tiradors antics són suficient per donar personalitat al moble.

Calaixeres de colors amb calaixos de fusta natural

totnens-mobles-calaixeres7

Una manera força original de decorar la calaixera de l’habitació infantil, si abans veiem diferents models de calaixeres amb calaixos de colors, aquí es pinta la carcassa del moble i es deixen els calaixos sense pintar, provocant un efecte decoratiu força singular. Hi ha estructures de mobles que ja venen pintats i només necessiteu incorporar-hi el calaix.

 

+ decoració habitació infantil

+ deco a Pinterest

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat