Dolce Vinilo, parets decorades per a l'habitació dels nens
| | |

Vinils infantils Dolce Vinilo per a l’habitació dels nens

Dolce Vinilo, parets decorades per a l'habitació dels nens

Si busqueu adhesius decoratius per personalitzar la paret de l’habitació infantil o d’algun racó de casa doneu un cop d’ull als vinils infantils Dolce Vinilo. Teniu diferents temàtiques per escollir i amb la possibilitat de trobar el mateix vinil en colors i mides diferents. Arbres, boscos, globus, estrelles, llunes… i també petits vinils confeti o siluetes perquè pugueu enganxar-los com i on preferiu. Vinils, adhesius i stickers per crear un ambient únic, alegre i acollidor. I si us agrada posar el nom del nen a la paret, porta o finestra mireu els tipus de tipografies i colors del catàleg.

 

No trobes cap vinil que s’adapti a l’espai que tens o necessites uns adhesius especials? Cap problema, contacta amb ells i t’oferiran una solució personalitzada.

 

Vinils infantils Dolce Vinilo per a l’habitació dels nens

A DolceVinilo tenen un ampli catàleg per escollir el disseny que més us agradi. Vinils pensats per a nens i bebès però també en trobareu per decorar algun racó especial de casa.  Son fàcils de posar, disponibles en diferents mides i colors i us arriben a casa amb les instruccions.

Trobeu des d’un gran vinil decoratiu que agafi bona part de la paret o un de més petit per omplir i donar un toc especial a un determinat racó de l’habitació. Boscos d’avets, selva tropical, grans arbres amb animals… o flors de papallones i cors de tots colors.

Vinils infantils Dolce Vinilo per a bebès en tons suaus i càlids.

 

Adhesius Dolce Vinilo amb el nom dels nens

Si us agrada personalitzar l’habitació infantil amb el nom del nen ho podeu fer fer manera molt senzilla. Escolliu l’opció de text personalitzat i trieu tipografia, color i mida. I si esteu més inspirats podeu escriure un text i transformar-lo en vinil!

Què preferiu només el nom o una combinació de vinil i nom com la de la foto del globus ?

Vinils infantils Dolce Vinilo noms

 Un estil per a cada personalitat.

 

Les ballarines i patinadores de Dolce Vinilo

Si teniu ballarines o patinadores a casa segur que els hi agradarà aquesta sèrie de vinils decoratius. Des de petits vinils que marquen els diferents passos del ball a mesuradors o grans vinils amb el nom de la nena.

 

Vinils infantils Dolce Vinilo ballarines

També trobareu pirates, el món d’Star Wars, mapamundis… busqueu la temàtica que us agradi.

 

Ompliu la paret al vostre gust amb els adhesius Dolce Vinilo

Vinils infantils Dolce Vinilo punts

Si busqueu una decoració més neutra i minimalista podeu optar per la sèrie dels bàsics. Punts de colors que podeu enganxar com i on vulgueu. I si preferiu altres geometries podeu escollir entre cercles irregulars, estrelles, gotes de pluja… o personatges com la silueta del Batman, Star Wars, flamencs, papallones… Us serà difícil decidir.

 

+ info Dolce Vinilo

decoració parets

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *